Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Vijest dana! Godine! Stoljeća!

Danas sam sreo Edenbeast, našu prekrasnu crnu kraljicu. Zanosno je šepala Praškom ulicom s nekakvim rastafarijancem noseći roze Barbie čizmice i crno odjelce (rekao bih vam točno što je nosila, ali nikada se nisam razumio u žensku odjeću... nazvat ćemo to haljinicom). Njezina bujna plava kosa bila je vidno oprana, a crni kolobari ispod djevojčinih čudno pozicioniranih okica bili su siguran pokazatelj burnog noćnog života ili pak kakvog genetskog poremećaja. Edenbeast je prošla pokraj mene ne znajući da se upravo mimoišla sa svojim najvećim fanom. Kiša je rominjala, ulice su bile mokre, a naša je majušna snuff princess bila totalno čru!
U povodu ovoga radosnog događaja odlučio sam zaprositi Edenbeast kako bih pokazao da gusari nisu fejkeri i da uzimaju ono što žele i kada to žele. Ipak, kapetan je plemić i kao takav je dužan biti viteški častan i na primjeren način dati Edenbeast priliku da se izjasni u pogledu ulaska u bračnu zajednicu s jednim gusarom. Naravno, brak bi bio isključivo političke prirode. Na taj način bi se ujedinila dva najveća bloga koja su ikada postojala. Moje srce ipak pripada drugoj... kao i moja guzica. A i jaja sam založio. Naravno, prokreacija će biti prijeko potrebna kako bi održali dinastiju pl. Addera. Djeca će biti lijepa na mene,a čru na majku.
Zadužujem svojeg glavnog topničkog časnika, Biz'zarea, da hitro odjuri na blog naše muze i prenese joj moje poruke. S nesrpljenje čekam odgovor koji će, nadam se, stići uskoro. Admiral će predvoditi ceremoniju vjenčanja na brodu, a ostatak će ekipe imati ulogu djeveruša. Moja će gumena papiga biti kum. Vjenčanje u ranu jesen... – doba godine kada alergije jenjavaju, a gripe haraju - imali što romantičnije i gusarskije od toga? (Don't answer that)
Let us rejoice!

Edenbeast

Cpt. Black Adder
ženu varam

Post je objavljen 22.09.2005. u 19:36 sati.