Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninochka

Marketing

Muke po umnjaku...

Prezivjeh i to... Izvadili su mi dva umnjaka s desne strane. Preostaju jos dva... Uf

Pametna plavusha, to zvuci nesto kao iz vica, no meni su narasla sva cetiri. Preciznije, jedan je izrastao a druga tri su cinila nesto poput tantalove muke u kombinaciji s sizifovim poslom buduci za njih u mojim desnima vise nije bilo mjesta, no pametnjakovici iz Perkovceve me uvjeravase da ce izrasti i da je normalno da boli.

Devet godina agonije, dok mi konacno nije prekipjelo i odoh u Gundulicevu. Zena cim je vidjela snimku rekla je "Da, da, sve ih moramo izvaditi no kako zelite - polako i bolno ili brzo i bolno" Zvucalo mi je kao da me pita zelite li da vas pregazi parni valjak jednom ili vam je OK da se jos jednom vrati preko vas.

Ponedjeljak, konacno. Nakon dvosatne agonije doni umnjak konacno je izvadjen. Gornji je jednostavno plopnuo van kao da se nije nicim niti drzao (to je onaj gad koji je jedini izasao kak spada pa zakomplicirao buducnost svojim frendovima nakon njega, te su me te stoke mucile svojim navodnim rastom).

Boli li - dok je narkoza drzala, nisam nista osjecala, samo vidjeh da mi desna strana lica nalikuje onoj napuhnutoj japanskoj ribi koja ubija ako ju krivo spremite. Kao proci ce, a hoce, valjda.... :)

Jucer dobih temperaturu, kako sam alergicna na antipiretike skidanje temperatura predstavlja pravi izazov i za mene i za lijecnike :) Nikada ne biste pogodili sto je upalilo nakon 12 sati pokusavanja - obican krumpir. Narezah ga i omotah oko cela, zglobova ruku i nogu i polozih preko trbuha. Oko dva ujutro, temperatura se spustila na normalu. Tko bi rekao da je primitivna medicina (ovo procitasmo u nekoj prastaroj knjizi o lijecenju biljem).

U bunilu temperature sanjah svasta - od poziva na degustaciju finih francuskih sireva, a ne mogu niti zvakati, do osvojene nagrade - dozivotne zalihe jagoda i sladoleda po izboru a ne mogu ih konzumirati :) Vjerojatno zato sto ne mogu jesti sad sanjam hranu. Osim dva usrkana obroka cokolina i frutolina u iznosu 2 dl definitivno niste u stanju nista jesti. Zube ne mozete sastaviti gornje s donjima, rane vas muce, pljuckate krv....i onda kazu - vadjenje umnjaka je djecja igra. Nda....djecja igra u stilu Vampire: Bloodlines u kombinaciji s bilo kojom koljacinom u kojoj vi najvise krvarite i pri tom tu istu krv ispijate konsantno u nekom perverznom uzivanju...

Sve bi bilo ok da me ista ova agonija ne ceka ponovno za manje od mjesec dana. Uzas. Odlucila sam se za bozicne praznike nagraditi godisnjim odmorom. Mislim da sam ga nakon svega uvelike zasluzila....

Post je objavljen 21.09.2005. u 09:50 sati.