Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bordeaux

Marketing

Seks i podzemna željeznica

Pojam metroseksualaca mnogima i dalje nije jasan. Mnogi još uvijek misle da se radi o osobama koje se pale na podzemnu željeznicu. Ali, metroseksualci su svuda oko nas. I ima ih sve više. Organiziraju se u udruge, promoviraju svoju doktrinu. Imaju puno pristaša iako se mnogi srame priznati da su to što jesu. No, uvijek ima onih koji to s ponosom ističu. Jedan od najpoznatijih nosi inicijale N.C.
Da se mene pita, kako kaže jedna emisija na Radio Rijeci, ne bih baš voljela da je moj Najdraži metroseksualac (ne zbog podzemne željeznice jer je u mom gradu nema, pa samim time nema ni opasnosti da se napali).
Popizdila bih da on, naprimjer, provodi više vremena od mene u kupaonici. Da koristi kreme za lice koje koštaju tri puta više od mojih. Da kupuje vosak. Da ide na manikuru, pedikuru i ostale kure. Pramenovi? Buahahahaha.

Call me staromodna, ali muško mora bit muško. A muško nije glatko samo po sebi. Nije ni žensko, ok...ali valjda se zbog nečega u prošlosti vosak podijelio među spolovima tako kao što se podijelio. Ženama. Brada je nešto drugo. To volim da skida. Kako god zna. Ne volim da me grebe. :o

Teretana je ok, ali nemojmo pretjerivati. Nisam od onih koje nauče brojat do osam samo zato jer je toliko onih famoznih "polja" na dobro uvježbanom metroseksualnom trbuhu!
"Ako nema osam kockica, ne dolazi u obzir!". Jea, rajt.
A ako ima osam malih piva u sebi umjesto tih kockica na sebi?

Možda sam stvarno old fashion school, ali ne može neki frajer dulje od mene birat gel ili pjenu za tuširanje u de-em-u. Ne može. Ako ja biram nešto za njega, to je drugo. Ali on sam...on niti ne ide sa mnom u de-em. Jedino ako izgubi neku okladu ili slično. Ili ako kojim slučajem (šanse su jedan na sto tisuća) zaboravi koliki je bio red na blagajni prošli put od silne navale metroseksualaca i metroseksualki.

Ne pitajte me odakle mi inspiracija za ovaj post.


Post je objavljen 21.09.2005. u 07:43 sati.