Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

1. turnir go-sekcije O.Š. 'Jurja Habdelića' – Velika Gorica 19. 09. 2005.

Pitali me Matej, pa Marcela, pa još neki iz Habde, da kada će početi raditi go-sekcija na školi. Uobičajeno je prvo obilaženje novih trećih razreda uz poziv malene na učenje goa. To još nisam obavio, a ovi stariji ne mogu, izgleda, bez goa. Ne, nećemo čekati. Evo Mladena već ovaj ponedjeljak.
Stižem na vrijeme iako mi je sve izgledalo sumnjivo. Treba stići s posla, nešto doma zalogajiti. Ovaj puta je trebalo skoknuti i do dućana po kruh i još neke 'sitnice'. Sve stigoh, pa i na vrijeme u Habdu. Još kod autobusne stanice doćekivao me Antonio. Završila mu muzička, pa ima vremena do goa. U školi srećem poznata lica. Nekoliko vedrih riječi uz osmjehe. Teta čistaćica nalazi nam slobodnu učionicu. U međuvremenu stiže i Matej, pa i Nino. Kada smo krenuli s radom i odradili dio današnjeg 'posla', dolaze i ostali.Kada dođoše Tin, Jan i Josip, odlazi Marcela. Obiteljske obveze.
Igrali smo go na 13x13 - handicap po razlici u kategorijama podjeljenoj sa 3. Pogledajmo redoslijed nakon današnjih nadmetanja.

1. i 2. Tin Gregurek 6. interna kategorija i Matej Zakanj 9. kyu 3 boda i sos 8
3. Antonio Pavlović 21. kyu 2 boda i sos 9
4. Nino Horvat 4. interna kategorija 1 bod i sos 9
5. Josip Štajdohar 25. kyu 1 bod i sos 8
6. Jan Gregurek 5. interna kategorija 1 bod i sos 6
7. Marcela Kovačić 24. kyu 1 bod i sos 4 iz samo dvije partije
Tin i Matej su imali isti broj bodova i isti sos na kraju pa odigravaju naknadno još jednu partiju za pobjednika turnira.
Matej Zakanj – Tin Gregurek 1:0
Pobjedio je Matej. Čim je čuo da treba odigrati s Matejom Tin je komentirao jezgrovito: 'Maaaaa.', uz odmah rukom.
Počeli smo, a slijedeći ponedjeljak bi nas trebalo biti puno više uz nove zainteresirane, koji će igrati do prvih zarobljavanja. Krenuti će sedma generacija mladih igrača goa Velike Gorice.
bl. Muradenu


Post je objavljen 20.09.2005. u 08:50 sati.