Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Duša navrh nosa + Peace Love and Understanding ;)
.

Uh najdraži moji, kapitulirat ću :)

Nisam uopće mislio da je ovo što radim tako golem posao...da nisam toliko već napravio odustao bih smjesta! Kad napravim, ima da ste rekli da je odlično, neću nikakvu demokraciju na ovom blogu :DDD

Samo da vam nešto ukratko kažem, statistike su gotove, skoro 400 različitih ljudi me komentiralo, od toga je oko 310 (navodno) žena, a ostalo su (navodno) muškarci :)
Odlučio sam nakon što dovršim tu top listu krenuti u pohod na blogove i obići ću svih tih 400 blogova!
I napravit ću tada neku internu listu koju ću iskoristiti za sljedeći projektić u koji ću uskoro krenuti, naime želim napraviti nešto slično onome što HAL već ima...

Ovo moje zujanje u 400 blogova, bit će to pravi ddaddblogobile, tražim sponzora :DDD


Evo vam i jednu pričicu za dobro jutro, istinita je koliko je i nevjerojatna :)


Peace Love and Understanding

Dakle, slušao sam prije par godina Peace Love and Understanding, jednu sjajnu instumental stvar, kad mi u sobu uleti sestra i pita što slušam. Pjesma joj se toliko svidjela da mi je maznula kazetu i to je bilo zadnji put da sam čuo tu stvar u svom domu :)

Nedugo poslije otimačine moje muzike, seka je sjedila sa frendicama u bircu, pričale su o tome koja što voli slušati...kad je seka progovorila ona je rekla Peace Love and Understanding.
Nitko nije znao koje je to pjesma i ona im je počela objašnjavati, ali nije uspjevala. Odjednom je radio u kafiću zakrčio, muzika je stala i začuo se Peace Love and Understanding!!!
"To! To je ta pjesma!" povikala je moja seka ne vjerujući!

Svi su bili u čudu, par sekundi poslije radio je opet zakrčao i ponovo se čula pjesma koja je svirala prije favoritice moje seke...vještice!

Voli vas vaš Ddadd :)

:D


Post je objavljen 20.09.2005. u 03:45 sati.