Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anderlon

Marketing

Anderlog prequels

Pronašao sam slučajno svoj stari prvi blog koji sam radio u Wordu i onda ga FTP-irao na Web, još iz 2002. Budući da su linkovi najveća dragocjenost, kopipejstat ću dijelove. Zanimljivo je da su mnogi sajtovi u protekle tri godine umrli, a imali su zanimljivih stvari. Šteta. Hoću reć web je vrlo pokvarljiva roba. Pisanje po pijesku. A ovako sam razmišljao tada, jedva da sam čuo za blog:

Original inspiration – sve je počelo od pitanja kako na sasvimjednostavan način napraviti svoj presence na Webu. Odgovor je: imaš Web adresu, imaš Word, spremiš tekst iz Worda kao HTML i pošalješ to gore. Ne treba ti nikakav Content Management sustav, ne treba ti Web dizajner, jednostavno Word dokument FTP-iraš na server i gotovo.

13.05.2002, ponedjeljak
www.airlinemeals.net ima zanimljivu ideju: avionski putnici snimaju kako izgleda avionska hrana. Cool. Kužiš, daj ljudima neku usku temu i nek rade na njoj, nek slikaju i šalju svoje priloge. Stroge tematske galerije. Svatko može danas imati digitalnu kameru i snimati... P.S. imaju i 6 fotki iz Croatia Airlinesa

12.08.2002, ponedjeljak
Na Murteru u dokolici ponovo otkrivam www.webshots.com imaju odlične fotografije, ali sada ih možeš skinuti samo 5 dnevno besplatno. Ostalo se plaća... P.S. Gledam sad, izgleda dobro, puno free slika u originalnoj (velikoj) rezoluciji. Ali ne daju vanjsko linkanje na fotke.




Post je objavljen 19.09.2005. u 07:59 sati.