Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sue

Marketing

zima je...

fakat je zahladilo previse..

bas sam danas gledala vijesti i nemrem vjerovat u ljude..
prijava onih koji kradu struju, nagrada je par tisuca kuna..
bas niko od intervjuiranih to ne radi zbog nagrade nego zbog gradjanske duznosti :D ahhahahah..i onda je svizac zamotao cokoladu.

fascinira me to kak svi zele ispast samaritanci u ocima drugih a najradije bi vecina njih pojela govno za 100kn.. blah..

jebes gradjansku duznost kad si tuzis suseda koji ti je mozda jucer dal pol kile secera jer nisi imal za kahvu. blah..

ionak drzava krade nas, pa zakaj mi ne bi krali njih?

bas sam si neki dan razmisljala.. jedna bakica mi se zalila da nema para, da su rezije skupe..bla bla.. sve vec znano, nista novo... uglavnom, ja brijem da ona pretjeruje.. iznajmljuje sobe, ima dva podstanara. jedan placa 500kn+rezije, drugi 750kn + rezije. nije puno, ALI, ovom kaj placa vise je rekla da mora smanjit pusenje jer ce se sve zadimit i da krecenje stana dodje pun kufer, da ne mora imat upaljen boljer non stop jer to trosi struju i da si ne mora kuhat svaki dan! mislim, ne razumijem, pa ionak on sam placa rezije!A on radi od 8-20h svaki dan, nedjeljom je jedino free.. dobila je mali zivcani slom kad je donesel tv( to trosi pun kurac struje), cak mu je rekla da ak ne treba da ni ne pali frizider :D a nazalost kolko god da ona stedila ne bude imala nis vise... samo ce bit nesretnija..
nece prat ves u masini jer je struja skupa! isuse, ima 80 godina, jedva hoda i pere ves na ruke!!! stedi na svemu. ja to ne razumijem. al ok. ona ima svoju penziju, sin zivi s njom i on dobiva neke pare. trosi na kruh, mlijeko i one osnovne stvari.. nece si kupit ljekove.. ne kontam... no, tak je to danas...

mada, ako imas 80 godina, ne kuzim za koga stedi?! sina?! sumnjam... al ok...

nismo svi isti...
ne zivimo svi po istim standardima..

ja sam si danas upalila termo pec da se zgrije jer je full hladno... u minusu sam naravno, al mi ne pada na pamet da stedim sama na sebi





Post je objavljen 18.09.2005. u 19:46 sati.