Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enjoywithtruls

Marketing

Pekla sam roštilj jučer, prvi put, baš je bilo fino. Jedina nuspojava je kaj jebeno smrdiš po onom dimu. I to puno više nego inače jer se mora uzeti u obzir da je puhao vjetar. Znači, dok puše vjetar malo je teže obavljati zadane radnje. Naime, proces od stvaranja vatre do žara pa i do gašenja žara se ubrzava. Pa vam je mogućnost da sve ispečete malo smanjena. U tom slučaju je najbolje preseliti roštilj u neku zavjetrinu ili kurvarnu ( ovo je interno ) . ako dođe do naglog pada crkavanja žara učinite sljedeće. Uzmite pomagalo.
Pa stoga evo par pomagala kojima možete „raspiriti“ vatru. Prva stvar je ona lopatica za smeće. Uzmite u ruku i mlatite lijevo desno a možete i u svim smjerovima. Zatim slijedi fen. E kod ovog drugog pomagala se podrazumijeva da imate negdje u blizini izvor struje i to u obliku utičnice, kao i produžni kabel ukoliko je taj izvor malo udaljen, hehe. Fen jakooo dobro zaspiri vatru tj žar, a usput si možete malo zagrijati i noge.
Možete i zaliti benzinom, pa sa par metara udaljenosti ubaciti šibicu, koja se prilikom bacanja ne bi smijela ugasiti. U obzir se mora uzeti smjer i jačina puhanja vjetra te sposobnost ciljanja. Ovo zadnje baš ne preporučam jer bi mogi stvoriti efekt spaljenih obrva, kose, i svega što se nalazi u blizini.

Biste li vi svojoj majci citirali izjavu svog dečka? Izjava glasi: „ e ... kak si me dobro izjebala“. Ona je citirala...hahahah....

Vjetar puše, mi roštiljamo
Dečki bulje u gole tete u kuvarni,
Subotom se mi planirano
u mirisu dima utapamo...


Post je objavljen 18.09.2005. u 18:12 sati.