Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/biginjapan

Marketing

Kucice na buzaru

Malo kapule sitno narizat, bacit u lonac s maslinovim uljem i pustit nek se krcka, isto tako luk i persin, narizat i dodat nakon sta kapula malo pozuti, dodat malo soli i vegetei jos malo nek se krcka, kucice oprat i dodat u to nakon par minuta, i nek se malo krcka, onda dodat vino, 2 deca i nek se krcka, kad se kucice otvore jos malo nek se krcka i onda skinit s vatre da se oladi kako bi se moglo pojest bez opekotina treceg stupnja. Dok se kucice hlade, jebisu.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pardon, Yebisu. Crni. Jebeno dobar. A sad papat jer mi se cini da je temperatura zadovoljavajuca. Kasnije idem u obilazak, bio sam i jucer ali sam dozivio malo poteskoce, o kojima cu se raspisat u sljedecem postu koji slijedi danas popodne.Ili navecer, ovisi kad se vratim.

Post je objavljen 18.09.2005. u 06:22 sati.