Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/balkanskakrcma

Marketing

Na zadnjem sjedištu moga auta

Pročitala sam da Scarlet Johanson žarko želi probati sex u autu jer joj je dosadio sex po hotelskim sobama. Sirota mala bogatašica! Vjerujem da joj je teško, pa puno lakše je priuštiti sebi skupu hotelsku sobu nego parkirati auto na neko skriveno mjesto. Što bi tek Scarlet rekla kad bi popričala sa mnom! Ja sebi ne mogu priuštiti hotelske sobe niti se družim s osobama koje to mogu. A što se auta tiče – ono mi je postala spavaća soba. Slobodno bih mogla unijeti u njega plahte i deke. Vjerojatno ću ga nastaviti koristiti i kad napokon dobijem svoj stan. Modrice i ogrebotine su mi postale sastavni dio života. Postala sam majstor u izmišljanju podrijetla ogrebotina. Ponekad neki skriveni kamen baš meni prepriječi put, onda vozim biciklu pa padnem jer sam izbjegavala dijete, laktove sam jednom izderala jer sam se naslonila na hrapavi zid...Mislila sam da ću samo kao dijete imati izderana koljena, da odrasli nemaju rane i ogrebotine...Ha ha, baš sam bila dijete!
Neki ožiljci na mom tijelu čak imaju i svoje posvete. Bio je film Tijelo kao knjiga, mogla bih i ja napisati knjigu o svojim ožiljcima. To bi ujedno bila moja biografija. Na koljenima je skoro svaki moj partner našao bar jedno sićušno mjesto za svoju uspomenu.
Možda nije loše što mi je auto postao spavaća soba. Bar sam naučila puno o autima pa se vrlo lako priključim muškim pričama o automobilima. Osim što znam sve o ventilima, mjenjačima, konjima, motorima, znam i da je toyota definitivno najgore auto za sex jer sjedalo možete spustiti samo do pola, renaulti su jako udobni (koliko to prilike dopuštaju, jasno). A kad bi Scarlet tek čula o mjestima gdje se auta parkiraju...Za splitski Žnjan su pisali da ga ni Papa ne bi mogao odriješiti. Trenuci romantike se dijele sa još stotinjak ljudi, voajerima, hormonima napunjenim pubertetlijama, alkoholičarima, psihopatima, čak i psima lutalicama. Ma nije još sve to tako ni loše kad je vrijeme normalno, ni vruće ni hladno. Ali ljeti – znoj se cijedi, kroz otvorene prozore dopiru zvukovi nekog drugog para, na plažu ne možete jer više nema mjesta gdje se može biti sam ,uvijek netko poželi na plažu doći popričati, nešto popiti, okupati se...A tek zimi! Tu najviše akumulatora ode. Kad treba skinuti debelu jaknu, pa đemper, košulju, majicu,hlače, suknju, hulahopke, dok vanka zavija bura i temperatura je oko nule...brrr i sad mi je hladno. Da ne spominjem činjenicu da vas bilo koji slučajni prolaznik može vidjeti, možda baš vaš šef, ili kojim slučajem neki član obitelji. Ne zaboravimo ni policijske kazne za sex na javnom mjestu. Scarlet, želiš li još? Nekom je javno mjesto samo adrenalin, uzbuđenje. Meni je adrenalin kad napokon dođem na krevet. Kod automobila je dobra stvar što nakon toga svatko ode svojoj kući. Na krevetu oboje provedete noć. Može završiti kobno ako otkrijete da partner hrče, da je u snu nemiran pa vas iz carstva snova iznenadi udarac u glavu, ili možda priča pa u snu otkrije sve svoje tajne...dakle možda je ipak bolje držati se dobrog starog automobila. Ili se ja samo tješim...


Post je objavljen 17.09.2005. u 22:49 sati.