Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rijeckespike

Marketing

Točka i Gal rade, Booka ne!?

Booku su privremeno (ili neprivremeno) zatvorili zbog prevelike BUKE!? A zbog čega bi drugog!? (ako je za vjerovat Ivi!?)
E i u međuvremenu sam napokon izašao u Booku i stvarno je odličan prostor, a i poznam bar pol ljudi tamo!? Muzika mi isto odgovara ali kad sam dj-a pitao da pusti jednu staru pjesmu od Metallice rekao je da nema ništa od njih!?mislio sam da se pušta malo stariji rock (šta bi mi više odgovaralo), ali nema veze!
Gal
Šta nije strava poslje škole (za one koji imaju vremena, ne za mene) otić u Gal, zavalit se u neki od onih kauča ili fotelja i radit NIŠTA uz onu čil aut muziku! Meni je to najbolji kafić za po danu, samo mi smeta šta se priča da je to "gej bar", a čini mi se da je to na žalost istina!?
Točka
Priča se da je Točku kupio vlasnik Nine koji voli da se u njegovim kafićima svako toliko pusti neka cajka!? To sam čuo od dj-a koji nije htio na Nini puštat cajke, pa onda više nije ništa puštao!? Toplo se nadam da će netko bacit bombu u točku ako se budu puštale cajke! Unaprijed hvala onome tko to napravi! P.s. Ja se još uvijek nadam da tih cajki neće biti, ali svi mi tvrda suprotno! (uglavnom; kupite bombe) :)

Post je objavljen 17.09.2005. u 22:33 sati.