Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Mali Bajto
.

Dragi moji...spavao sam do 13 sati, to mi se nije dogodilo godinama, ne volim spavati, volio bih da uopće ne moram mi jesti ni piti ni spavati (ni ići na wc - ali to je vezano u jelo i piće), tad bih si bio po mjeri i mogao bih 100% uživati u životu posve neovisan o situaciji u kojoj se nalazim :)

Zamislite što bi nam to donijelo?

Da ne moramo ni jesti ni piti, jeli bi smo samo iz užitka, kad bi nam se prohtjelo! Ne bi smo morali razmišljati o polupansionima, noćenjima s doručkom, o kalorijama i vitaminima...joj kako bi to lijepo bilo :)))

A tek kad ne bi trebali spavati! Hoteli ne bi posve izumrli ali bi sigurno morali promijeniti ponudu u tuširališta i nekakva odmarališta ili prostore gdje ćemo voditi ljubav
Došli bismo u hotel, malo bi sjeli unutar svoja 4 zida da imamo nekakvu intimu i nakon čitanja knjige, gledanja TV-a i malo hopa cupa otišli bi smo dalje! Drugim riječima, osjećam da bi se sobe tad iznajmljivale na sate :) Noćenja bi bila bez doručka, ručka i večere, uostalom i ti pojmovi bi nam s vremenom postali strani jer, zašto doručkovati ako smo čitavu noć budni...pa valjda ćemo tada imati istu vrstu jela kao i uvijek...naime, jedenje ne bi izumrlo već bi postalo umjetnost, krajnji gušt, kuhari bi postali na daleko poznati umjetnici, zamislite, ne morate jesti a ipak odlazite kod nekog megapopularnog majstora kuhinje na gastronoski koncert! Divota :)


Zamislite još nešto...proizvodnja hrane je vjerojatno najveća grana gospodarstva - jer svi moramo jesti! Sad više to nije tako, sad bi proizvodnja hrane sličila na proizvodnju knjiga...joj koje bi to ludilo bilo! :-)))

A za kraj...thelittleone me pitala što je moje čedo iz prošlog posta, mali Bajto, rekao kad me je ugledao.

Rekao je:

11011101101011011101


Ako vas zanima što do znači dat ću vam upute i lijepo molim da ih se točno pridržavate:

Prvo kliknete na Start pa Programs/Accessories

Tamo bi vam trebao biti Calculator, a ako nije nađite ga gdje je i uključite ga.

Zatim kliknite na menu 'View' i odaberite 'Scientific' način rada.

Sad odmah ispod menija imate napisano: "Hex Dec Oct Bin" a vi odaberite 'Bin' :)

Skoro smo gotovi, sad još samo poplavite i kopirajte ove Bajtove riječi, ove sve nule i jedinice, pa ih onda pejstajte u Calculator (stisnete menu 'Edit' pa 'Paste'). To treba biti upisano u kalkulator točno onako kako je na blogu!

Kad ste to pejstali ostaje vam da samo umjesto 'Bin' odaberite 'Hex' ;)

Vaš Ddadd

:)

Post je objavljen 17.09.2005. u 14:19 sati.