Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tonkicari

Marketing

Hip-hop party u Tortugi

Baš kao i svaki puta bilo je super. Atmosfera:kao uvijek, zakon, društvo: uvijek isto, ali najdraže i najbolje (sve vas obožavam, šaljem vam puse i pusice), glazba: hip-hop, kao i uvijek... Samo je ovoga puta bilo manje plesa, a više priče i zajebancije(stvarno sam se dobro nasmijala...).
Ali, evo valjda po prvi puta ikad nakon hip-hopa ja sam jakoooo zbedirana i tužna!
Pitate se zašto? Ko drugi nego neki dečko... Pa taj dečko mi je "zapeo za oko" prije jedno tjedan-dva. S vremenom mi se sve više počeo sviđati, a bila sam podosta uvjerena da se i ja njemu bar malo sviđam. Tijekom večeri puno sam ga puta uhvatia kako me promatra i smješka mi se... To su primjetili i ostali, pa su mi čak i oni koji ne znaju da mi se on sviđa prilazili i govorili nešto u stilu: "Vidi kako te gleda" ili "Šta je to s vama? ili " Šta se vi pogledavate i smijete? Šta je to? hahahaha..."
Nekima sam priznala kako stvari stoje(s moje strane), ali sve je to trajalo kratko, točnije dok se on nije prilijepio za onaj jebeni aparat za poker i nije obraćao pažnju ni na šta drugo osim karti kako se vrte ispred njegovih očiju, love kojom hrani taj glupi aparat i dodira tipki pod svojim prstima...
Možda mu se sviđam ali se srami nešto poduzeti, možda me uopće ne primjećuje na taj način, a možda me totalno zasjenila cura zvana APARAT ZA POKER!!!
Ali stvarno mi se činilo da mu se sviđam... Pa ako ne, zašto me onda stalno gleda? Zašto toliko neznam...Zašto je tako druga čiji prema meni nego prema ostalima?
Stvarno neznam šta da radim, niti šta da mislim ni kako da se ponašam... Mislim da nije toliko glup da ne shvaća da mi se sviđa, da ne vidi kako mi sjaje oči kad ga ugledam i ne čuje kako moje srce lupa kad mi je blizu.............. Neznam šta da više kažem osim da sam zbunjena, povrijeđena i jaaaaaaakkoooooo tužna...
Dobro, ja idem leć u krevet, pokušat nać neke odgovore na svoja pitanja i odlučiti kako dalje...
Proklet bio aparat za poker!

Pozdrav ljudi, puno vas volim i šaljem vam svima milijun pusa!!!!!!!



I... da, još nešto; UNIŠTIMO SVE APARATE ZA POKER!!!!!!!




Post je objavljen 17.09.2005. u 01:34 sati.