Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allgames

Marketing

1000 poseta yeeeeeeee......

1000 poseta,boze kako vreme brzo leti ,evo vec 27 dana pisem blog i evo moji utisci.

-Prvo cu se zahvaliti x360 i Lucca sto su mi pomogli da izgradim neke stvari u blogu.Dizajn u mom blogu se menajo mnogo puta kao i neki postovi su vise puta menjali svoje mesto i oblik(secate se moj prvi opis nadolazecih igara i nadolazece igre 2 onaj post sa mnogo slika).Hvala i ostalima sto su ostavljali komentare i raspravljali samnom o igrama.

-Evo neki blogovi koji jos se bave slicnom tematikom ko ja : x360 , Lucca , Game Blog , , 3Lancer , acidburn , Compov za Comp probleme.

-Ako vam se svideo moj blog nadam se da cu ga jos pisati :-).

Prevod onog posta dole:

Metal Gear Solid 4:Guns of the Patriots

On je primetio u proslim igrama,kada primete Snake-a,neprijateljski vojnici bi ovako reagovali "!" iznad njihovih glava.On hoce da se odalji od toga i napravi mogucnost da neprijatelj napravi presudu kaku ce reakciju izvesti na njihovim zaklucku po pokretu tela i grimasa nesto "prirodnije".
Onda,postoji nesto prirodnija ideja.On govori o prvoj ratnojzoni u kojoj bi se desavala igra i kako bi verovatno igrali.U oreginalnim igrama uvek su bile dve slicne strane.Ali,ovo je ratna-zone i oni mogu biti iprijatelji i neprijatelji koji se bore za iste zemlje kao i druge nacije.Izgleda ako strane mogu da se menjaju.Kao primer,ako zemlja A i B ratuju zajedno i ako je A smatran neprijateljem velika mogucnost je da ce strana B preci zajedno sa stranom A.U osnovi,bitke ce biti mnogo kompleksnije ovaj put nego u proslim delovima.

Onda prica o "psihickom ratu".U proslim igrama ,neprijatelji koji bi videli Snake-a bi potrcali prema njemu i pucali kao bezmozga roboti.To nije ljudska reakcija.U zavisnosti kako pridzes neprijatelju (pobijes se sa njima,mozemo reci),reagovace srugacije.To zvuci kao da mozes da ih uplasis ili iznerviras i reagovanje prema tebi ce biti drasticno promenjena.Ako su uplaseni njihova sposobnost da se biju ce biti smanjena.

Onda je pitao o Raidenu i samo rekao ovo da je sada mnogo vise cool nego u proslom delu i mozete videti njegovu novu "devojacku put"u TGS-u.

Napokon on je napomenuo da najbolji nacin da odigrate prosle igre je da vise pristupite stealth misijama.Nezelite da vas vide.MGS4 ce dozvoliti igracu mnogo vise slobode kako pristupaju igri.

Mozemo videti sledece informacije sa intervjua:

-Vidimo iz prvog pogleda na ove slike,svet MGS4 je rato polje.Mozda ovaj put misije ce biti "ubacise i pogledaj neprijateljsku bazu" ili "ubacise i pogledaj ratno polje od razlicitih ratnih sila".Njihovo sile jos uvek nisu poznate.

-Ime misterijoznog robota je "Metal Gear MK-II".Mozemo da predpostavimo slika koja je uslikana fotoaparatom na njegovoj glavi bice prenece se na njegovoj spravi na levoj strani.Sada robot ima isto ime ko u igri "Snatcher"(prosla Kojimina igra).

-Tvorac Metal Gear-a,naucnik Ottacon.Naucnik koga je Snake spasio u MGS1,postaje tvoj partner u uzimanju oruzija i misija.Ako bi se on pojavio u MGS4,onda bi to bio stari covek THE Solid Snake?

-3 metra hodajuce oruzije sa slike ,cudno hodajuce oruzije na ulicama.Oblik lici na Metal Gear REX iz MGS1.Da li to moze biti masivno puno stvornih SUB-modela?

-MR.Kojima: Onda ce mo pokusatoi da stavimo "psiholoski rat".Za sada neprijateljski vojnici sami biraju kako ce resiti svoj napad.Ovo je stvarno nestvarno.Psihologija u telu coveka moze da utice,da napravite vise gresaka.Igraci mogu ovo isto da koriste da smanje borbenu moc neprijatelja.

Nadam se da sam ovo dobro preveo!!!!


Post je objavljen 17.09.2005. u 00:00 sati.