Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Laganje zbog mira u kući :)
.

Što mislite o laganju zbog mira u kući?

Muški i ženski svijetovi...kakav Mars i Venera, lagali su vas...ti svjetovi su ko kiselina i voda, vjerujte mi :)
Različitosti su takve da je zajedništvo prilično eksplozivno stanje, tko tvrdi drukčije taj je stvarno dobar kemičar i uvijek ulijeva kiselinu u vodu...svaka mu čast što se nikad ne zabuni :)

Evo konkretno o različitostima, uzet ću primjer putovanja:

Žene uglavnom vole točno znati gdje se ide, kada se ide, s čime se ide, koliko traje, koliko će koštati, što ćemo nositi, koju ćemo muziku slušati, gdje ćemo stati da pojedemo sendvič, kakvo će vrijeme biti na polasku a kakvo na dolasku. Još moramo znati kakvo je stanje na cestama, kako ćemo biti obučeni kad krenemo, kako ćemo biti obučeni ako u Lici zahladi, kolika je relativna vlažnost zraka, ima li tamo gdje idemo ambrozije...taman mislim da sam sve riješio i na sve odgovorio, a onda se (u 98, 62% slučajeva) javi neka njena frendica i kaže da je baš taj put kojim mislimo krenuti užasan i da moramo obavezno krenuti nekim drugim putem.

Ja...ddadd, pripadnik muškog dijela čovječanstva...

Često kad idem na more dolazim do raskršća i tada odlučim hoću li lijevo ili desno. Na idućem raskršću opet odlučujem i tako sve pomalo dok ne završim u nekom gradu na obali. Kad dođem u taj grad uđem u prvi dućan i pitam prodavačicu zna li za kakav dobar i povoljan smještaj. Kad se smjestim onda želim polako i lijeno šalabajzati, stopiti se sa okolinom, uživati u novoj sredini. To mogu ako sam sam...ali ako sam sa ženom, onda prije izlaska moramo utvrditi kad ćemo se vratiti, koliko ćemo novaca ponijeti, a naravno, ne mogu van ko klošar pa se moram još jednom presvući...da ne spominjem da još često žena baš tada želi isprobati svoje zavodničke sposobnosti pa se moram i treći put presvući!

Ono najgore tek dolazi! Zamislite kad krećem na putovanje sam...a žena točno želi znati kamo idem!
Kako rekoh, muškarci i žene su tako različiti svijetovi da žena ne moža pojmiti odgovor "Ne znam, kud me kotači odnesu!"
Kad izgovorite takvu rečenicu žena neće pomisliti "Hej, Ddadd opet ide na svoj spontani '0n the road!"
Ne, žena ni u ludilu rečenicu "Ne znam kuda idem" neće shvatiti kao "ne zna kuda ide"!
Ona će to shvatiti kao:

"Nešto mi muti...joj, već je tri dana čudan, jučer čak nije ni pogledao Zvjezdane staze a danas u jutro me je samo tri puta pokušao poljubiti...šteta što me boljela glava, da sam bar mu dala pravi poljubac možda sad ne bi išao a sad će me ostaviti, sigurno ima kakvu žensku, ma sto posto, prekjučer mu je stigao SMS a on se nasmijao, joj gle kako me čudno i sažalno gleda, gotovo je ostavlja me, prekidamo ali neće on đubre jedno to prvi, neću mu priuštiti to zadovoljstvo ma idem reći ću mu!"

A onda će zagrmiti:

OSTAVLJAM TE!

Čim to izgovori, naravno, shvatit će da nemam drugu pa će početi plakati.
A ja ću krenuti na put 14 sati kasnije...ako uopće krenem!

E...sad, sa godinama čovjek postaje mudriji. Sad moj razgovor izgleda ovako:

"Kamo ideš" pita ona.

"U Pulu, ali prvo ću stati u Plitvicama, krećem u 10 u jutro, rezervirao sam smještaj a planirano vrijeme dolaska u Pulu je 20 sati. Onda ću u šetnju koja će trajati sat i petnaest minuta pa ću do internet caffea. Nazvat ću te čim stignem u Pulu a isto tako ću te nazvati još točno četiri puta tijekom dana. Za šetnju Pulom pripremio sam onu crnu majicu i sive hlače, dobro će se slagati sa mojim crnim tenisicama a upravo se brijem da izgledam uredno. Ako bude hladno u Lici imam navrh torbe onu 'Fruits of the loom' vestu dugih rukava. U Puli je lijepo vrijeme i nema ambrozije!"

"Kolika je relativna vlažnost zraka?"
upita draga.
"54% odgovorim ja.

"Lijepo se provedi!" veli draga.
"Hoću najmilija!" velim ja.


Navečer se jednostavno javim i kažem da sam sasvim slučajno umjesto u Puli završio u Cavtatu...i bude mir kući.. :D


Vaš Ddadd :)


PS: skoro svaka sličnost ovog gornjeg opisa i odnosa između mene i drage je slučajna... :DD

PPS: Ovo se zaista ne odnosi na dragu! :)))

Post je objavljen 15.09.2005. u 23:50 sati.