Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogtemazo

Marketing

Susret blogera – 2. dio (Limited Edition sa još više sisa i svega ostalog...)

Ok, srežimo u početku dosadan uvod. Sve što morate znati kako bi vam ovo štivo bilo jasno nalazi se u uvodu prethodnog posta. Imam još devet blogera koji čekaju opis, od toga čak 6 pari sisa, i zato se odmah bacam na posao.

Freestyler nas je počastio svojom prisutnosti samo na kratko. Kako čujem, doma ima strogu ženu koja ga baš i ne pušta van. Jasno ko' dan, jer Freestyler ima nekoliko desetaka imenjaka koju si se našli to večer s nama na okupu. O čemu pričam? Svaka nazočna blogerica je nazvala makar po jedan omiljeni prst na svojoj ruci imenom Freestyler i to još ljetos dok su čitale njegov blog, i te prekrasne ljubavne priče ispripovjedane od strane ovog romantika. Pritom su im prstići činili društvo i zadovoljavali ih na načine kakve najveći ljubavnici samo zamisliti mogu. Rani odlazak Freestylera ostavio je dubok ožiljak na emotivnoj strani naših ljepotica.

Bila tamo i još neka.... neka Trill, il kako već... da, i ona je bila ok.

Idući na popisu pozvanih našao se Makajgot. Takvog čovijeka se rijetko ili nikad... heeeh. Ništa od ovog:) Probah neprimjetno preskočiti Trill ali to je praktički nemoguće. Dakle vratimo se našoj Trillici. Ja još ne vjerujem da je ta cura stvarno i majka! Navodno ima kćer i sina, ali bože oprosti mi, ne vjerujem dok ne vidim. Ljudi moji, kakav zanosan hod, kakvo držanje... Konobari su u više navrata doživljavali prave havarije u restoranu sudarajući se kada bi se Trill ustala i prošetala na WC. Prepoznala me odmah čim sam ušao u restoran i to baš u trenutku kada je odlazila na toalet, a kada mi se obratila sa “Zeko?!“ svakome kome je išta visilo među nogama a da nije špaga od tampona bio je životinjski ljubomoran na mene. Nije bilo nimalo čudno da su upravo sise ono što mi je ostavilo najveći dojam kod ove gospe. Najveći hrvatski kipari ostali bi ko posrani pri pokušaju rekonstrukcije takvih oblina. Na žalost, jednoga dana kad nestane Trill, nikakav spomenik neće moći dočarati to poprsje mlađim naraštajima koji tek dolaze na blog. Ocjena 5/5.

Makajgot je klasično filmski zakasnio 2 sata na sastanak, ali se bogami filmski i pojavio. Onako stasit, na svom super-ultra-cool-biciklu sletio se niz nasip ravno prema terasi gdje smo sjedil mi. Samo za taj trenutak, sa strane je oraniziran pjevački zbor koji je tu scenu popratio gromkom dionicom iz skladbe 'Carmina Burana' kako bi pridodali dramatičnosti njegovog nastupa. Zakočio je naglo pred samom ogradom i oblakom prašine makadama nagutao obožavateljice u prvim redovima. One se više nikad neće otuširati kako bi sačuvale uspomenu na tog velikana. Njegova “pumpa“ naizmjenično je zadovoljavala zaigrane blogerice kroz čitavo večer.

Čast svim blogericama, ali Pegy je definitivno bila ta koja je uzrokovla najveći tajfun maštarija u glavi svakog muškarca. Svojim daleko najintelekturalnijim lookom mamila je poglede, uzdahe, i sline. Savršena slika jebozovne profesorice vragolastog pogleda bila je uzrok čestig ignoriranja ostalih cura, kojima se to niti najmanje nije sviđalo. Međutim, činjenica je da su mogle samo gledati i zavidjeti. Ako već nešto moram izdvojiti na tom savršenstvu od blogerice Pegy, onda su to definitivno, pogađate, sise. Geometrijski savršene i pasolutno savršeno pozicionirane u odnosu na tijelo san su svakog Playbojevog fotografa, ne samo zato jer su same po sebi savršene, nego što bi takve sise Photohop mogao samo unakaziti. Ocjena 5/5 mora biti prihvatljiva jer se sa šesticom ne ocjenjuje.

Šatro Cosmo mi je ostala misterija. Imao sam premalo vremena da bolje upoznam ovu divu hrvatskog bloga. Šatro je to večer odlučila protiv udvarača koristiti staru ali svima dobro znanu taktiku gledanja u pod, okretanja glave, i šutnje općenito. Kada izgledate kako izgleda ona, jasno vam je da nikakva taktika ne može spriječiti pohotnike u navaljivanju. Naprezanje mišića, guranje stopala između njenih nogu, šlatanje guzice, i ostale standardne fore nisu upalile, pa sam odlučio odigrati na kartu brižnog roditelja. U jednom trenutku sam zgrabio Demjanoinog sina i pred Šatro se pretvarao kao da je to šatro moje dijete, no ništa ni od toga. Naposlijetku odlučih odustati, jer unatoč tome što je imala daleko najbolje sise za stolom (5/5), ostalo je još malo vremena do pola noći, a predamnom je ostalo još nekoliko cura za obrađivanje.

Chilli je tamo bila vjerovatno najotvorenija cura od svih. Čitavo večer je navaljivala i nesebično nudila da spavam upravo u njenom krevetu. Kada bi sve cure bile ovakve blog bi bio raj na zemlji. Čitav niz djevojaka za stolom pribojavalo se da stavrno ne prihvatim ovu ponudu, no na njihovu žalost, a na velku sreću Chilli, poziv sam objeručke prihvatio. Najprije sam milsio kako se u njenom krevetu neću zadržati više od sat vremena, ali ugostila me tako kvalitetno da jednostavno nisam imao prilike otići prije jutra! Svaki put kada se sjetim njenih sisa riskiram srčani udar. Bože mili, kako ti samo uspjeva? Sve i da joj jedna sisa otpadne, ova druga bi i sama mogla stati bok uz bok svim Playbojevim zečicama. Ocjena 5/5.

I na kraju dođosmo do Espadrile. Ono što me sada muči je briga što moje spisateljske sposobnosti i umjeće izražavanja mogu samo zagrebati površinu od onoga što se riječima naprosto neda opisati. Tko je od vas dovoljno hrabar da može reći kako u glavi može zamilsiti pravu boginju? Ne nekakvu iskomercijaliziranu boginju iz grčke ili rimske mitologije, nego boginju kao pojam. E tako, sada kada ste zamislili sve to lijepo zaboravite i predočite si jednu jebeno zgdnu trebu predivnih očiju i krasne duge plave kose. Ako vas je ovaj naočigled labavi opis imalo pobudio nekakve sumnje, reći ću samo kako sam upravo ovu djevojku javno zaprosio.
A sad joj sise (5/5 baj d vej) gnjavi drugi bloger. Kuja.

Namjerno preskačem Cookie, jer to je jedina cura koja me tamo usitinu mrzi. Izgleda da ju je strašno pogodio post u kojem citiram njen mail, i čitavo večer nije progovorila jednu jedinu riječ samnom. Odlučih o njenoj ljepoti šutjeti, kako opet nenamjerno nebih još pogoršao i ovako usranu situaciju.

“Civil“ je jedina neblogerska osoba koja se zatekla na mejstu događaja, a koja je ujedno i jedini opipljivi dokaz da sve ovo nije bio samo blogerski san, nego da se sve uistinu i dogodilo u stvarnosti. Recimo da je on jedna vrsta blogerskog Nea, poput onog iz Matrixa. Espadrila mu je u svom postu čak i pjesmu posvetila. Hmm? Opet kuja ili sam stvarno paranoičan?

Sve ukupno 2 dana druženja, prežderavanja, opijanja, i orgijanja, prošlo je u trenu. Jedva čekamo ponovno okupljanje.
Ima li novozainteresiranih? :)




Post je objavljen 13.09.2005. u 00:17 sati.