Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Franjo Turek umače Ivu Sanadera


Tako je, kao radna hipoteza, postavljen i naslov: ’Obavještajno-medijske manipulacije s ciljem diskreditacije RH’, što ne znači da bi takav naslov i ostao nakon godinu dana provođenja akcije." Cilj multimedijske prezentacije, tvrdi Turek, bio je da državni vrh informira o radu POA-e, te da se, zbog složenosti operacije, dobije "politička privola što je i postignuto jer je upravo na zahtjev predsjednika Vlade (tijekom prezentacije) za Ranka Ostojića upućen prijedlog Vrhovnom sudu za mjere tajnog prikupljanja podataka, nakon čega je Vrhovni sud izdao nalog (ovo je razvidno iz dokumenata POA-e)".

Franjo Turek u Predstavci Odboru za unutarnju politiku i nacinalnu sigurnost prema Vuku Đuričiću, Slobodna Dalmacija 12. rujna 2005.


Sad je potpuno razvidno zašto je moj Prijedlog nagodbe s državom vezano za kršenje ljudskih prava vezano za Prezentaciju POA-e državno odvjetništvo odbacilo i zašto sam dobio otkaz.

Premijer Ivo Sanader ne želi odgovarati za ono što je odobrio Tureku i ono što je blagoslovio Tomislavu Karamarku.

Zato ćemo odvjetnik Luka Šušak i ja i ovu Turekovu Predstavku staviti u tužbu protiv RH te pozvati, osim Tureka za svjedoka i Ivu Sanadera.


Post je objavljen 12.09.2005. u 21:01 sati.