Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

Erotski show i seksi DJ-ica zapalili The Best

IAKO SE u lipnju činilo da je program Body&Soul u Bestu dotaknuo dno, rujan, a pogotovo subota 10. rujna, svjedoče da tome ipak nije tako. Podij je bio pun, a atmosferu su do delirija doveli erotski show i vjerojatno najseksipilnija DJ-ica na svijetu - Joyce Mercedes.



Isplatilo se posjetiti Best ove subote. Čak i ako niste techno-frik, nego samo volite znati što se zanimljivo po gradu događa.

Razloga je više i ne znamo kojeg bi stavili na prvo mjesto - Joyce Mercedes kojoj se tepa kao najseksipilnijoj DJ-ici na svijetu ili erotski performans u izvedbi "kulturno umjetničke skupine" Bad Angels.

A stvar se kronološki odvijala ovako. Sve je počelo "local supportom" što će reći DJ-ima običnim domaćim - Gradeom i Frxom koji su imali zadatak pošteno zagrijati atmosferu u čemu su djelomično i uspjeli. Čak su je i malo pregrijali pa je ekipa zadnjih pola sata njihovog nastupa već poprilično nervozno čekala glavnu gošću.

Kad je "nervoza" dosegla vrhunac, na improviziranu binu popela se već spomenuta kulturno umjetnička skupina i izvela erotski show kojeg se ne bi postidjeli ni klubovi seks orjentacija, a kamoli ovi "za civile" o čemu puno više govore priloene fotografije.



A nakon showa vrhunac - Joyce je stala za pult i počelo je pravo partijanje do sitnih jutarnjih sati.
Ukratko, B&S se vratio na staze stare slave, u subotu je Best izgledao kao u najboljim danima techno booma u Hrvata.




Post je objavljen 12.09.2005. u 18:39 sati.