Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slideshow

Marketing

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Image Hosted by ImageShack.us
evo me. vratila sam se juèer s, nazovimo, odmora. bila sam tri dana na ugljanu, u kukljici toènije. pratila sam dragog na meðužupanijskom natjecanju u ribolovu. kako i nebi kad su mi svi troškovi bili pokriveni sa strane kluba. na meni je bilo samo da uživam i podržavam dragog, šta mi nije bilo teško s obzirom da je bio jedan od jebenijih igraèa tamo. došao kao rezerva, dakle ni pecat nije trebao, na kraju upao i u dva dana bio prvi u svom sektoru, na kraju treæi ukupno. doðe mi da se ponosim.. ma hoæu malo, zaslužio je.. ;)))

Image Hosted by ImageShack.us
nisam bila s dragim dok je pecao (možda mu je to donijelo sreæu ;))), nije mi se baš hvatalo za uho buðenje u 5 ujutro i stajat tamo nekih 5 sati. zato bi ostala u krevetu, pa se kasnije malo vurcarala po mjestu, koje je usput prekrasno, popila kavicu, svratila do duæana, šetala se... totalno sam se zaljubila u otok..

Image Hosted by ImageShack.us
nikad me do sada pecanje nije toliko zanimalo, držala sam se sa strane, ali mogu reæi da sam uživala! napetost kod vaganja, proglašenja pobjednika i sve što ide s tim.. zaèudili su me novinari, hrt.. tko bi mislio da je to toliko popularno! ;)) moram se pohvalit da æe jedna slika koju sam ja slikala biti u novinama, našim lokalnim, ali ajde.. možda je to poèetak velike karijere fotografa.. ;)))
uglavnom sve je prošlo odlièno, bolje nego sam oèekivala..

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 12.09.2005. u 18:13 sati.