Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pinkypantera

Marketing

Taj famozni prvi tjedan

Yup. Prvi tjedan škole je gotov. Finišd. Sve u svemu, nema se na šta požalit :-D Moi iz hepi,hepi,hepi,.... Ljudovi su ok,ma kakvi ok, zakon. Ima jedna poseban ljud, al bome neću o tome pričat, jer imam pamćenje na događaje urzokovane mojim dugim jezikom...Čak mi je žao kaj sam ga opće spomenula u prošlom postu...Al nou rigrets, jelda. Danas je bila burza knjiga....Koji šou, čovječe! Svi se deru, viču kaj im treba i kaj imaju...cirkus. Al je bome bili zabavno- zahvaljujući svom umijeću cjenkanja i treptanju slatkim okicama, dobro sam prošla...I pomogla nekoliko frendova i frendica. Imam ja trgovačkog dara.....

Al s kosom bome nema sreće- ravnoća je trajala do srijede kad sam ju oprala, pa sad opet divlja, totalno je neobuzdana a još i kiša pada pa crpi svu dostupnu vlagu. To je jednostavno organizam za sebe. A šta ću, kad imam takav peh... Sve dok ne kupim peglu...PRAVU!! Sad da se malo podsjetim kad je kosa izgledala najbolje ikad-prije par dana...(A i vidi se rozi lak koji je jš uvijek tu zbog oklade...!)

Ma baš sam medena...A i vidi mi se rozi lak koji je jš uvijek tu zbog oklade...!

Ne bi ikad rekla da ću se veselit ić u školu al vremena se mijenjaju......Sad više nemam pojma kaj da pišem.....Fenikšica i moi smo bile vani jučer..I napričale se čovječe da me poslije grlo bolilo( sori darling ak nisi mogla doć do riječi).
Enjoy your vikend everybody
Pusa od
V.M.S.P.

E da ovakve si marte planiram kupit

Image hosted by TinyPic.com ili


Post je objavljen 10.09.2005. u 21:30 sati.