Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domination

Marketing

PING - PONG

umijeće igranja zahvatilo nas je i, kao prave protivnike poročnog načina života, odagnalo nam misli od pivice i ostalih pizdarija... hm, istina, pivi više nismo imali pa tu ova lamentacija prestaje...
još uvijek je istinita činjenica da kuću čovjeka s kojim već pet godina jebem mačku mater na našem faxu nisam vidio prek dana. opet sam to velebno zdanje na rubu zemaljske kugle di je onaj Bušman bacio bocu od coca-cole vidio po noći, onak kroz par kišnih kapi... ipak, čim smo došli slavilo me se kao što i treba slavit predsjednika jedne države (ili više njih) jer sam isfuro dva cd-a kojima se nitko nije nado, pa čak ni naš domaćin starog spoxa sin...

štrudle su planule pred pohlepnim ustima trojice izjelica koji će kroz par godina dijelit sudbinu trećeg infarkta našeg kolege odžaklajze velikog... najpametnijeg i najvećeg ferovca u svemiru smo uspjeli natjerat na grešne čini i s mišlju da će i on završit u paklu krenuo je tejbl tenis! dok ljudi nisu malo uzeli grip, tjero sam ih sa zelene površine ko da su muhe gladne govana, al onda su i oni namjestili nišanske sprave i turniri su se poravnopravnili... jedino domaćin nije smio igrat jer smo mu zabaranili da se naslađuje nad nama, budući da svaki dan igra s burazom.

partija je odmicala, dvojica su igrala školom šupčarenja (mlake, uglađene, gospodske, šupčinske, dosadne partije lišene sve neizvjesnosti, uzbuđenja i lijepih poena), a nas dvojica šupčinskom školom (uzbudljivi mečevi, ali brutalno bezobrazni s primjesama nacionalnih prepucavanja i neispričavanja na nec ili "prasicu")... ultimate champion je domaćin, a ultimate loser je chad..

e sad malo o tom chadu: čovjek nema svoj blog a ostavlja najveće komentare na svijetu. tak da znate! e sad upravo pičimo na proslavu njegovog rođendana uz roštilj, pivice i sve popratne pojave (svi dolaze s helikopterima, cigani s harmonikama, četri hiljade ljudi, crnkinje se brčaju u jacuzziju na otvorenom, plaze po dečkima, lap dance, striptizete, skupe cuge se toče u potocima i umjesto vode, iz pipe curi dionizovo vino itd itd....)
sve u svemu zaželite mi sreću, a sutra u 20.15 vidimo se na tribinama ili na telki... ajjjj

n.p. 30 SECONDS TO MARS - a beautful lie


Post je objavljen 10.09.2005. u 14:04 sati.