Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izgubljena2

Marketing

Ma evo i mene

Bok ljudi. kak ste mi vi? Kaj ima?? Ja sam danas fenomenalno, najbolje, nikad bolje :)) Promjenila sam i mjuzu sad je od SIMPLE PLAN-SHUT UP ta pjesma mi se oduvijek sviđala a i obožavam simple plan =)
Danas sam se u školi ludo zabavljala,opustila,uživala...Sve je bilo ok do trenutka kad smo mi, društvo izašle van i ja i nina smo se zajebavale i ona mi je počela pjevat.. NARODNJAKEE!!!!! Ja sam popizdila, i pošto sam lol imala fllašu vode u ruci....(smijeh!!)..Počela sam je naganjat, nije mi bilo interest politi je nego zabaviti se, i tako me zajebavala i ja popizdila i polila je (naravno iz zajebancije!!) .. Ona se počela smijat i naganjat me kad je zvonilo, i ja "nina samo sam se šalila,nina nemooj!!" To sam govorila u smijehu i tak smo se zajebavale poljevale i na kraju smo se zagrlile. Ko nas ne pozna mislio bi da smo neke luđakinje lool :D Pošto je nažalost jednoj curi sa kojom sam se znala popričat jućer preminuo tata...idem sa frendicama na sprovod i saućešće neznam kada će biti...Danas nam je Matoševićka (profa iz mat.) rekla da bi bilo lijepo da bi joj otišli izraziti sučut i...tako... Dok sam ćula, ja sam se plakala, nemrem vjerovat kako je tek njoj... Ja , da mi tata umre neznaš šta bi sama sa sobom,jer tolko ga volim kolko nitko..moja obitelj je moje največe zlatko koje imam, cjenim i volim više od cijelog svijeta.. Ah...tako mi je žao...Ali nebih sada o tome...Ne želim to što sam dobre volje uništiti...Napokon sam dobre voljee!!! Khm...da...Igor me je pito...što osjećam prema njemu... Tako sam bila sretna kada me to pito e..Odgovorila sam mu da osjećam nešto,...ali da mu to nemogu opisati... On mi je reko da se slatko smijem. lool...ja sam se tako smijala eee... :D Hvala igore :) Ali ja imam još malo para pa sam mu rekla da mu se javim neki drugi put..Možda se nađemo =) lol... Tako da sam danas jako jako jako dobre volje!! Dugo nisam bila tako sretna e!!! Najbolje mi je bilo kad sam se zajebavala s Ninom i to pa kad smo se na kraju zagrile e...Nina ovom prilikom ti šaljem tisuću PUSAAA!!!!! =) I tako.... Sutra već znam da će sve biti po starom pa ovo malo sreće iskorištavam =) E da vam napišem jebeno grozan raspored za srijedu (za ujutro školu..)!!!!
SRI:
1.Mat
2.Pov
3.Kem
4.Srz
5.Tzk
6.Glaz
0.Eng
1.Inf
2.inf


Ukupno 9 sati, i još žele da ućimo i da sve stignemo..Vi to zovete zdravim!?Ok znam da je nekima gore...ali uj! Pusa i ADIO! =)
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 09.09.2005. u 18:38 sati.