Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wonderful

Marketing

SO.....

Ljudi moji hvala na komentarima..... i ja ći ih vama ostavljati kad god nađem vremena....
Napokon je petak... Neznam kako vama, al na sreću nitko nas još nije počeo baš tlačiti tako da se nesmijemo tužiti...... Najjače od svega toga je to da smo se danas 29 luđaka močili na kiši čekajući vani profesoricu (taj predmet imamo van škole pa...) koja nije došla. Nas naravno nije nitko obavijestio. Da. zašto i bi? Da nebi ona naša spaljena psihologica potrošila višak energije koju ima ( nema )... I tako mi otišli u školui (na sigurno), dođemo pred povijest pa da bi nam i profesor priopćio vijest kako nećemo imat povijest. I tako... nismo imali zadnja dva sata. Mogla sam doć kući u 4 i izbjeć pljusak, ali ne mi smo čekali i došla sam doba u 6 kao kišna glista... Joj kako je lijepo biti na suhom...
Iako je ružno vrijeme, nađe se nešto za raditi, kad se već nemože van. Upravo je na telki moja naj serija TREE HILL. Iako su to sve reprize (naši neznaju stavit ništa novo) ja i dalje volim to gledat... Možda serija nebi bila tako zanimljiva da u njoj ne glume Chad Michael M. i onaj Nathan ( neznam kako mu je pravo ime).. tiupovi su full ono... zgodni.

DRAGA HAKERICE !!! TI ĆEŠ MENI PRIJETIT !!!! AJD DA TE VIDIM !!! BEZOBRAZNICE MALA!! VIDJET ĆEŠ TI SVOGA BOGA... ONO... IZUZETNO SI ***********....
HEHEHEHEHEHEHEHEHEH OVO JE BILA ŠALA, NARAVNO....... SORRY ZA PUNJAČ, KASNO SAM PROČITALA... VIDIMO SE U PONEDJELJAK.... KISSSSS :)))))


Iako sam milijun puta rekla kako mi je Big Brother jadan, ja ga i dalje gledam... Najbolji mi je Kristijan... tip je baš legenda ! Ko je vama ?

Post je objavljen 09.09.2005. u 18:24 sati.