Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allgames

Marketing

Na zapadu nesto novo......

7 Sins:

Kombinacija Simsa i Singlersa.Apple City je grad nemoral u kojem se desava ova igra.U njemu ce te preziveti samo ako imate novca,dosta seksipila i mnogo samopouzdanja.Da bi ste dospeli na sam vrh,morate da balansirate na granici sedam smrtnih grehova.Ovo ce biti veoma interesantna igra za PC i PS2.

Image Hosted by ImageShack.us

Starship Troopers:

Ona ce po svemu sudeci imati puno bagova,gde god da se okrenete bice bagovi.Naravno za ovo nece biti potreban patch jer je u pitanju igra bazirana na filmu Starship Troopers 1997,a unjemu ima mnogo buba za odstrel.Emire ce izdati igru tokom novembra,a planirana je sam za PC.Na ce se u jednom trenutku pojaviti 500 buba.Ocigledno da su dizajneri zeleli da budu duhoviti: u PC igri Starship Troopers ima mnogo bugsa!Ali to nisu u pitanju kompjuterske greske nego bube.Ova igra pojavice se tokom jeseni.

Image Hosted by ImageShack.us

B.O.S

U ovom 3D shooteru najvazniji je kes!Bet on Soldier na prvi pogled je sasvim obican 3D shooter,medzutim u pitanju je nesto sasvim novo.U ovoj igri morate da se kladite na ishod bitke izmedzu protivnika i vas.Kladzenje protiv neprijateljskih sampiona donece vam mnogo novca.Interesantno!U prodaji od septembra za PC.

Image Hosted by ImageShack.us

Dead or Alive Film:

Zgodne devojke jakog udarca:hit sa konzolepremesta se na filmsko platno.Borilacka igra D.O.A nasuprot ostalim konkurentnim oduvek je imala najbolje ribe.Dame u ovoj igri imaju veoma kratku odecu i predivnu figuru.Sada ce ova serija igara biti prenesena na filmsko platno ,naime reziser Cory Yuen (the Transporter),snima istimeni film na vise mesta u Aziji.Producent filma je firma koja je ucestvovala i u snimanju Konstantina,i proslavila se sa dva filmska ostvarenja Resident Eavil.Radnja jos uvek nije poznata.

The Settlers ekspanzija:

Dozivite pricu cetri junaka.Uovom add-onu nema nikakvih eksperimenta,ali zato postoji cetri nove kampanje,u kojima se nastavlja prica o cetri junaka iz The Settler:Heritage of Kings.Nove mape,kao i dopunjena verzija oreginala,dobijate kao bonus.

Prevruca GTA kafa:

San Andreas je dobio AA rejting.Hot Coffee mod igracima omogucava da igraju bonus mini-sex igre,kao nagradu za uspesno zavrsene girlfrend misije.Nadlozenim organima se to nije svidelo i posle nevidzenew hajke na Rockstar,igri je dodeljen Adult only rejting tako da je Take Two morao da je povuce iz prodaje dok je neobelezi odgovarajucim znakom.Hot Coffe mod kao i No more Hot Coffe patch,mozete4 da nadzete na netu.Na vama je da odlucite.

Monitor na nosu:

Ekran od 30 inci ispred ociju.Prilicno visoka cena 530 evra.U paketu se dobija i memorijska kartica od 256 MB.Medija Player MPC stize nam iz CNGTEK-a i umesto monitora nudi naocare.One sadrze dva LCd-a sa rezolucijom od 266x255 piksela,koja ce se pobrinuti za pravo uzivanje u filmu.Posto player nema hard disk,filmovi se snimaju na SD karticu u AVI formatu.www.cngtek.com.

Image Hosted by ImageShack.us

Asherov poziv ne cuje niko:

Jeffrey Anderson,direktor Turbine Entertaimenta,objavio je Ashereon's Call 2 uskoro odlazi u istoriju .Iako podpomognut nedavnom ekspanzijom Legions,AC2 igra veoma malo ljudi tako da je Turbine primoran da ugasi svoje servere i to 30.decembra 2005.

Max Payn ide u bioskope:

Jos pre cetiri godine najavljen je film o mracnom policajcu Maxu Paynu,glavnom liku u dve istoimene veoma uspesne igre.Filmski studio 20th Century Fox finansirace snimanje ovog filma.

Novi audio cip Creativ

Doradjeni Falcon 4.0

PSP za 340 evra.

Dolazi nam novi Driver 6

Besplatan source za Quake 3

Rekordno brzi Athlon 64.

Post je objavljen 08.09.2005. u 18:27 sati.