Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thebutterfly

Marketing

skolica...

e pa dragi moji, pocela je najveca radost u nasim zivotima! ponekad se pitam kako mogu izdrzati preko ljeta bez svih tih predragih mi profesora:))) nadam se da prepoznajete ironiju u mom tonu. prvi dan skole sam imala pet sati, dobila dva papira iz njemackog i lektiru, zadacu iz logike i matike! nije li to krasno... necu vam vise nikada pisati o skoli osim ako me ozbiljno ne izbaci iz takta. a to ce se dogadjati:( ove je subote mtv koncert, na koji idem naravno! upuceni ce znati da gostuju the hives, siddartha, TBF! bit ce dobro. ne moze ne biti!
poceo je i big brother. mrzim jesenjski program na tvu jer je bolji nego ljetni, a ja nemam vremena ni zasto... cak ni za pisanje postova pa cu ih sad pisati i rijedje (da moduce je:)
kretenu sam pisala mail na koji mi nije jos uvijek odgovorio a proslo je vise od tjedan dana. zato je opet kreten bez navodnika. sto se mene tice ne moramo se vise ni cuti! zakljucila sam da i ja moram nekada povuci crtu tolerancije i sacuvati to malo ponosa sto mi je ostalo... idem sad ovo je bilo samo kartko da ne zaboravit da postojim! kisses

Post je objavljen 07.09.2005. u 12:20 sati.