Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/htklubzrinjski1905

Marketing

90-a minuta ubija (2, 6560786)

Buffalo Panthers - Kala singha 11 - 0


Pogledajte utakmicu: HT Live
Datum: 22.06.2003. u 18:00
MatchID: 6560786
Stadion: Panther Cage
Gledatelja: 10000


Iskoristivši ovo lijepo vrijeme, na stadionu 'Panther Cage' se skupilo 10000 gledatelja. Trener kluba Panthers izabrao je stratešku 4-4-2 formaciju. Prvotimci su: Lennartsson - Weiss, Spruce, Van der Linde, Turnbull - Wickens, Highfield, Webb, Clapp - Axford, Stott.

Trener kluba singha izabrao je stratešku 4-4-2 formaciju. Na teren su istrčali: Hannah - Sharp, Alder, Buckley, Kahoiwai - MacDonnell, Joyce, MacGill, Dogan - MacErracher, Devi.

U 26. minuti domaćin je poveo 1 - 0 nakon što je Joe Spruce sam prošao po desnoj strani i iznenadio golmana udarcem u bliži kut. Igrači ekipe Panthers su odigrali odličan napad po lijevoj strani u 41. minuti koji je rezultirao novim golom i rezultatom 2 - 0. Strijelac je bio Alex Stott. James Sharp iz ekipe singha dobio je u 41. minuti žuti karton zbog nesportskog ponašanja. Barnett Axford iz ekipe Panthers povećao je rezultat na 3 - 0 u 41. minuti, nakon što je bio najviši u skoku na loptu ubačenu s desne strane. 3 - 0 je rezultat prvoga poluvremena. Ovih 45 minuta je ekipa Panthers dominirala s impresivnih 78 posto posjeda lopte u svojim nogama.

U 80. minuti Brian Wickens je uspio presresti loptu upućenu vrataru i ugurao je u mrežu za 4 - 0. Atraktivnost utakmice bi mogla pasti pošto se trener kluba Panthers odlučio na branjenje vodstva i vrebanje prilika iz protivničkih pogrešaka. Andrew Clapp iz ekipe Panthers povećao je rezultat na 5 - 0 u 83. minuti, nakon što je bio najviši u skoku na loptu ubačenu s desne strane. U 90. minuti igrač ekipe Panthers Andrew Clapp dobio je žuti karton zbog neopreznog uklizavanja s dvije noge. Nakon nekoliko uzastopnih udaraca James Sharp je proveo neko vrijeme na travi grčeći se od bolova prije nego što je sakupio snage za nastavak igre. Igrala se 90. minuta utakmice kada je Joe Spruce iz kluba Panthers pretrčao gostujuću obranu koja je mogla samo nemoćno gledati kako pogađa za 6 - 0. Alex Stott iz ekipe Panthers povećao je rezultat na 7 - 0 u 90. minuti, nakon što je bio najviši u skoku na loptu ubačenu s desne strane. Don Highfield je bio najviši u skoku nakon kornera u 90. minuti, no njegov udarac glavom je golman uspio odbiti. Na odbijenu loptu naletio je Andrew Clapp i punom snagom zabio za ekipu Panthers. Sada je 8 - 0. Andrew Clapp je dominirao na svojoj strani i uporno slao upotrebljive lopte u kazneni prostor. Jednu od njih je Brian Wickens uspio ugurati u 90. minuti za 9 - 0. Igrači ekipe Panthers su odigrali odličan napad po lijevoj strani u 90. minuti koji je rezultirao novim golom i rezultatom 10 - 0. Strijelac je bio Barnett Axford. Brzi proboj po lijevoj strani u 90. minuti povećao je vodstvo ekipe Panthers na 11 - 0. Fred Van der Linde je progurao loptu golmanu kroz noge i upisao se u listu strijelaca. Nakon što je James Sharp napravio još jedan u nizu oštrih startova u 90. minuti, sudac je bio prisiljen dodijeliti igraču kluba singha drugi žuti karton i poslati ga s terena. U 90. minuti Alex Stott iz kluba Panthers je malo šepao nakon sudara, no mogao je nastaviti utakmicu. Momčad Panthers je držala loptu u svome posjedu čak 90 posto poluvremena.

Od svih igrača iz ekipe Panthers u ovoj se utakmici najviše iskazao Andrew Clapp. Nažalost, Alex Stott se danas baš i nije iskazao. Bio je najlošiji u svojoj momčadi. Najbolji igrač u momčadi singha nedvojbeno je bio Owen Buckley. John Kahoiwai je bio najslabija karika svoje momčadi u današnjoj utakmici. Susret je završio rezultatom 11 - 0.



SAŽETAK:

1-0 Joe Spruce (26)
2-0 Alex Stott (41)
3-0 Barnett Axford (41)
4-0 Brian Wickens (80)
5-0 Andrew Clapp (83)
6-0 Joe Spruce (90)
7-0 Alex Stott (90)
8-0 Andrew Clapp (90)
9-0 Brian Wickens (90)
10-0 Barnett Axford (90)
11-0 Fred Van der Linde (90)

(žuti karton) James Sharp (41)
(žuti karton) Andrew Clapp (90)
(žuti karton) James Sharp (90)


POSJED LOPTE
78% 22%
90% 10%

OCJENE

Buffalo Panthers
Ocjene igrača i postava tima
Stav igrača : (Sakriveno)
Taktika: Standardna
Ocjena taktike: (bez taktike)

Veza: katastrofalan (vrlo visok)
Desna obrana: očajan (visok)
Srednja obrana: loš (visok)
Lijeva obrana: slab (nizak)
Desni napad: loš (nizak)
Središnji napad: loš (vrlo nizak)
Lijevi napad: loš (visok)


Kala singha
Ocjene igrača i postava tima
Stav igrača : (Sakriveno)
Taktika: Standardna
Ocjena taktike: (bez taktike)

Veza: katastrofalan (nizak)
Desna obrana: očajan (nizak)
Srednja obrana: očajan (vrlo visok)
Lijeva obrana: očajan (nizak)
Desni napad: očajan (vrlo visok)
Središnji napad: očajan (vrlo visok)
Lijevi napad: očajan (nizak)





Post je objavljen 07.09.2005. u 12:26 sati.