Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/htklubzrinjski1905

Marketing

90-a minuta ubija (16057317)

BK Brovakten - IRAN !!!! 0 - 4


Pogledajte utakmicu: HT Live
Datum: 04.04.2004. u 10:00
MatchID: 16057317
Stadion: BK Brovakten Arena
Gledatelja: 22000


Lijepo vrijeme je izmamilo 22000 na 'BK Brovakten Arena' stadion. Navijači oba kluba su jedva dočekali derbi u regiji Stockholm i počeli se natjecati tko će biti glasniji. Taktika kluba Brovakten temeljila se na zanimljivoj 4-5-1 kombinaciji. Na teren su istrčali: Larsson - Svensson, Ĺhnbo, Tillflod, Josefsson - Thyander, Edenholt, Hymo, Hartman, Larsson - Schotanus.

Trener kluba IRAN izabrao je stratešku 3-5-2 formaciju. Na teren su istrčali: Holman - Bengtsson, Oxborn, Hĺkansson - Zetterlind, Ericsson, Tillér, Thymar, Andersson - Montilla Martos, Grensjö.

Strategija ekipe Brovakten je uključivala presing s namjerom zaustavljanja razvoja protivničkih napada u njihovom začetku. Čini se da ekipa IRAN više voli napade kroz sredinu. Igrač kluba IRAN Dan Tillér je odšepao izvan terena u 5. minuti igre zbog jakog udarca u cjevanicu i nije mogao nastaviti. Njegova zamjena je Peter Hansson. Momčad Brovakten pokazuje određenu dozu zbunjenosti, što je rezultiralo zbrkom na terenu čime je uigranost taktike pala na slab. Henrik Grensjö je skoro doveo gostujuću ekipu u vodstvo u 19. minuti nakon solo prodora kroz sredinu, ali Ulrik P. Larsson je uspio skrenuti loptu u korner. Sören Hĺkansson iz ekipe IRAN dobio je u 27. minuti žuti karton zbog nesportskog ponašanja. U 34. minuti André Josefsson mora napustiti igralište zbog lakše ozljede koljena. U igru ulazi Dennis Persson. 0 - 0 je rezultat prvoga poluvremena. Momčad IRAN je držala loptu u svome posjedu čak 64 posto poluvremena.

Klub Brovakten je iskoristio poluvrijeme za ponavljanje taktičkih zamisli, kako bi podigao uigranost na božanski. Klub Brovakten je pritiskao protivnika uzrokujući povremeno potpun zastoj igre. Igrač ekipe IRAN Kenneth Bengtsson napravio je oštar prekršaj nakon čega mu je sudac pokazao žuti karton. Klub Brovakten bio je prisiljen na izmjenu jer Ulrik P. Larsson, zbog grubih nasrtaja, nije mogao nastaviti sa igrom. Kao zamjena ušao je Thomas Mörnhall. Poslije 90 minuta igre klub IRAN je imao rezultat 0 - 1 nakon što je Henrik Grensjö snažnim udarcem iz okreta pogodio suprotni kut. Igra se 90 minuta, igrači kluba IRAN su u prodoru, oštra lopta pronalazi put kroz domaću obranu, a Peter Hansson iz prve pogađa vrata pokraj nemoćnog golmana. Domaći navijači naravno nisu bili zadovoljni tim pogotkom. Atraktivnost utakmice bi mogla pasti pošto se trener kluba IRAN odlučio na branjenje vodstva i vrebanje prilika iz protivničkih pogrešaka. Peter Zetterlind je skoro pokupio korner zastavicu u 90. minuti kada je uputio savršenu loptu u sredinu, koju Henrik Grensjö nije mogao promašiti niti da je htio. 0 - 3. Od 90. minute gosti vode 0 - 4 jer je Peter Thymar nakon izvrsnog prodora suigrača po lijevoj strani loptu "škaricama" poslao na pravo mjesto ! Sastav IRAN je dominirao utakmicom, konačan posjed lopte u ovih 45 minuta bio je 64 posto.

Najbolji igrač u momčadi Brovakten nedvojbeno je bio Hugo Hymo. Nažalost, Thomas Mörnhall se danas baš i nije iskazao. Bio je najlošiji u svojoj momčadi. Najbolji igrač u momčadi IRAN nedvojbeno je bio Johan A. Ericsson. Kenneth Bengtsson je bio najslabija karika svoje momčadi u današnjoj utakmici. Susret je završio rezultatom 0 - 4.





SAŽETAK:

0-1 Henrik Grensjö (90)
0-2 Peter Hansson (90)
0-3 Henrik Grensjö (90)
0-4 Peter Thymar (90)

(žuti karton) Sören Hĺkansson (27)
(žuti karton) Kenneth Bengtsson (87)


POSJED LOPTE
36% 64%
36% 64%

OCJENE

BK Brovakten
Ocjene igrača i postava tima
Stav igrača : (Sakriveno)
Taktika: Presing
Ocjena taktike: loš

Veza: nedovoljan (vrlo nizak)
Desna obrana: slab (vrlo visok)
Srednja obrana: nedovoljan (nizak)
Lijeva obrana: slab (vrlo nizak)
Desni napad: loš (vrlo visok)
Središnji napad: loš (visok)
Lijevi napad: očajan (nizak)


IRAN !!!!
Ocjene igrača i postava tima
Stav igrača : (Sakriveno)
Taktika: Napadi kroz sredinu
Ocjena taktike: dobar

Veza: dobar (nizak)
Desna obrana: nedovoljan (nizak)
Srednja obrana: prolazan (vrlo nizak)
Lijeva obrana: slab (visok)
Desni napad: loš (visok)
Središnji napad: slab (vrlo visok)
Lijevi napad: loš (visok)





Post je objavljen 06.09.2005. u 12:07 sati.