Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bordeaux

Marketing

(Ne)San(ica)

Odjednom mi se više ne spava. Zašto? Zato jer sam pred spavanje još jednom ispritiskala sve dugmiće na daljinskom i vidjela nešto. I sad ne mogu zaspat ni da hoću. I kad zaspim sigurno ću to nešto sanjat. Joooooooj.

Anthony Cetinski, za prijatelje i ostalu bagru: Tony. S dugom kosom. Frčkavom. I poručuje nekoj neka ju zagrli netko sretniji. Mo'š mislit. Pored njega onakvog i treba tražit nekog sretnijeg. Ne znam koje je to godine bilo (početkom devedesetih, čini mi se) ali vjerojatno se i sam Anthony danas smije kad vidi svoju sliku iz onog doba. Ma sto posto! I njegov brat Matteo (to Vam je onaj što pjeva Arivederči sinjorina)je tada imao sličnu frizuru. Nešto izmedju afro i fudbalerke. Uf...grrr...mmm....fuuuuujjj :D
I eto mi ga sad. A da sam odmah ugasila tv ne bih vidjela ovu retrotragediju i vjerojatno bih spavala kao beba.
Trudila sam se pronaći i neku sliku na netu da ju prikeljim ovdje uz post, ali izgleda da se i on sam pobrinuo da ukloni sve dokaze :D :D :D Ili ih je stavio pod drugom ime jer ih gugl pod "Tony/Anthony Cetinski" ne nalazi :E .

A nakon Tonya pojavio se jedan još gori na ekranu. Pokraj njega, i Tony s dugom frčkavom kosom, naslonjen na zid s pogledom pravog zavodnika, u kožnjaku sa zakovicama i naušnicom u obliku prstena promjera 3 centimetra, postaje prava uspavanka...laku noć :-))


Post je objavljen 05.09.2005. u 23:28 sati.