Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jelek

Marketing

Uspješan vikend

Dragi moji, ovaj vikend mi je bio izuzetno zanimljiv - petak popodne je započeo tako da smo Medo i ja otišli na susret sa paterom Zvjezdanom Linićem u Dom Sportova; prvi puta sam bila na takvom jednom događaju i bilo mi je lijepo, mogu vam reći. Ja nisam baš nešto crkveno nastrojena osoba, duhovno da, ali ta koncepcija organizirane vjere u sklopu institucije mi je malo...hm,hm..., no, međutim, ovo je bilo sasvim nekaj drugo. Slavilo se Boga na jedan meni puno bliži način, manje kruto, pjevalo se pledsalo, veselilo, bili smo kao djeca cvijeća, a ja tak nekak i doživljavam Đizusa - kao netko tko je beskrajno pun ljubavi i milosti :))

Sve u svemu; vrlo, vrlo lijepo :)

U subotu sam prvi put nakon rata išla ponovno na Plitvice, koji doživljaj woow, toliko smo slikali da nam je pred kraj već riknula baterija, kak je tam fenomenalno, ne znam jeste skoro bili, al svakak morate otić! Taj spoj šume i jezera sa slapovima - veličanstveno, koliko smo bogati mislim da nismo ni svjesni, i doživljaj je i vožnja vlakićem i vožnja brodom po donjim jezerima, uživancija!!!!!!!!!!!
Sad je jesenska karta 80kn a za one do 18 50% jeftinija, ma morate to vidjeti!!!!!!!!!!


I za kraj, iako sam se jučer probudila sa teškim napadajima alergije (živjela ambrozija!!) malo Flixonasea i Claritina je pomoglo da se ipak uputimo u Varaždin!
Kako je lijep taj naš barokni grad ljudi moji, divne crkve, samostani, palače, parkovi, trgići, bogata povijest a i sadašnjost bogme! Na Špancirfestu je bilo guzžva, i vrlo sam ponosna kaj je bilo hrpa stranih turista, čuo se i engleski i francuski i talijanski...zakon!!!!!!!!!!!!

I za kraj je došao Đole - a šta da vam kažem o njemu?? Prepun emocija on, prepuni mi, nas negdje oko 20 000, pjevali smo ta 2 i pol sata svi ko jedan i bilo nam je malo to, a ovo je bio jedan njegov veseli koncert, pun čardaša i pokoja panonska balada!!!!!

Čovjek kojemu je duša duboka, duboka :))))

I eto , dragi moji, zaspala sam noćas oko 2 i sada me eto na poslu pospana ali sa smajlom na usnama, idem u nove radne pobijede!!!


...tek u jesen otkriju se boje krošanja, sve su slične u leto -zelene....



pusa svima

Post je objavljen 05.09.2005. u 07:54 sati.