Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trip

Marketing

Goran Bare (ex MAJKE) samo za vas

- Morao sam napraviti promjenu. Imao sam u sebi svoju glazbu, koja dečkima iz grupe nije tako ležala. Mogao sam dalje snimati sa njima, no nisam se više osjećao u tome, ali ovih pet, šest godina bilo je super.

- Mene čudi kako da nema više televizija u Hrvatskoj, to je nešto bolesno.


- Jako mi je žao što su ukinute glazbene emisije iz devedesetih, ponajviše Izvan struje i Električni kauboj. Tu se moglo svašta vidjeti, a sada toga više nema, zamijenile su ih neke bijesne emisije tipa Planet music.

- Osamnaest godina nisam čitao , a sad sam počeo. Nakon petnaest godina apstinencije od života nadoknađujem sve ono što sam izgubio. Imam tu sreću što mi je žena inteligentna i prosvijetljena, te mi preporuči knjige. Nedavno sam pročitao «Razgovore s bogom», sve tri knjige.

- U većini slučajeva buljim u televizor, ali ne vidim što se događa, niti me zanima, onda mi nešto padne na pamet pa odem u drugu sobu, uzmem gitaru, sviram i napišem koju pjesmu.

- U mom je životu bilo lijepih stvari, putovao sam , upoznavao ljude ali svega se sjećam kao u izmaglici. Sad me zanima sve, samo što nemam vremena.

- Nemam kompjuter. Kad zaradim prvu lovu kupit ću kompjuter. Ne samo zbog sebe, nego i zbog svoje voljene. Zato što ona prekrasno piše i želio bih ta taj svoj talent pretoči u neku knjigu, roman. A i kad imaš kompjuter informiran si gdje se sto događa, povežeš se sa svijetom, znaš gdje su izložbe i sve ostale stvari koje te zanimaju.

- Ja sam sad ono, kako bi se reklo kao u jajetu, u ljušturi, i sad tu postoje jedna vratašca kroz koja ulazi moja žena i nas dvoje tu zajedno boravimo. I onda ona izađe malo vani pa malo prošeta okolo, pa mi onda opet dođe, pozvoni, ja joj otvorim, ona uđe u to jaje i kaže mi: « Dragi, baš je ovo lijepo, baš je ovo dobro, čitala sam ovu knjigu, gledala sam onaj film, bilo bi dobro da ga pogledaš.

- Treba mi još malo da dođem k sebi. Ja još nisam toliko čvrst, ja sam onako, klimav. Kad malo očvrsnem onda će to biti prava stvar. Izvukao sam se, imao sam tu sreću i sad sam sretan. Baš sam sretan. Riješio sam se droga, riješio sam se alkohola, zaljubljen sam, obožavam svoju ženu, imam prekrasno dijete, novaca imam koliko mi je potrebno.

- Kad se nakon sedam dana vratim sa svirke, kupam se dok se ne smrežuran. Inače nemam vremena pa se tuširam, brže je. Da sam buržuj i da imam svoju kuću, imao bih veliku, ogromnu kadu s onim mjehurićima i to, onda bi to bilo fino, no kad imaš u stanu malu emajl kadu to i nije baš nešto.

- Od dvanaeste godine želim biti član rock sastava. Kao mali želio sam biti nogometaš a onda mi je odjedanput sport postao odvratan. Nikad nisam shvatio zašto mi je u pubertetu sport postao odvratan.

- Najbitnija je ljubav, ako se voliš sa ženom, što će ti onda ostalo, onda imaš sve.

- Boli me kurac čovječe, sretan sam, a to je tek početak. Sad sam se tek počeo razvijati u pravu osobu. Ona prije je bila pijana mrcina koja baulja okolo i priča gluposti. To je vjerojatno škola koju sam morao proći. Bila je skupa, što skuplja škola to bolje obrazovanje.

- Pun mi je kurac licemjera, jebote, ja ono nastupam, čist sam, čišći, najčišći. Jedini čovjek na Baloonu koji nije pijan i drogiran i stara me zove kako je ona zabrinuta za mene, da sam se ponovo počeo drogirati. Čuj, stara, to je moj način. Ja tako izgledam, izgledam drogirano. Ja tu ne mogu ništa, što ja tu mogu, da odem na plastičnu operaciju? Pa jebote, nakon 15, 16 godina drogiranja normalno je da imam tikove, normalno je da su mi i refleksi otišli i da malo zamuckujem. To su normalne stvari jebote, to glupi ljudi nikad ne shvate. 70% ovog naroda misli da se i dalje drogiram, ako im se ne sviđam, ako ih toliko nerviram, ne moraju me gledati.

- Meni je najgore kad vidim ljude u punoj snazi kako cmizdre.


Post je objavljen 04.09.2005. u 19:19 sati.