Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/htklubzrinjski1905

Marketing

Tona crvenih kartona (30137749)

Voldbejrgs boldfantaster - Jucka P7 3 - 0


Pogledajte utakmicu: HT Live
Datum: 17.11.2004. u 16:30
MatchID: 30137749
Stadion: Voldbejrgs boldfantaster Arena
Gledatelja: 1655


Meteorolozi su ovaj puta pogodili kako neće padati kiša što je utjecalo na dolazak 1655 navijača na stadion 'Voldbejrgs boldfantaster Arena'. Taktika kluba boldfantaster temeljila se na zanimljivoj 3-5-2 kombinaciji. Prvotimci su: Forlani - Bert, Kimose, Muzard - Lörrach, Gerhardsson, Siragusa, Bükszegi, Krizmanić - Magnusson, Ljevak.

Taktika kluba Jucka temeljila se na zanimljivoj 3-5-2 kombinaciji. Na teren su istrčali: Guzmán - Hansson, Molskär, Bibeau - van Hoften, Kozin, Svenningsen, Almner, Pihlerberg - Paolasso, Andersson.

Pierre-Charles Bibeau nije mogao izbjeći trenerovu bukvicu nakon što je u 33. minuti blesavo reagirao i zamalo dopustio da protivnik zabije gol. Matteo Siragusa je doveo svoj klub boldfantaster u vodstvo 1 - 0 nakon što je u 36. minuti uspješno prošao pored oba gostujuća centralna braniča i pospremio loptu uz samu desnu stativu. Calvino Guzmán je fantastično obranio topovski udarac u 39. minuti i time zadržao goste u igri. Udarac je izveo Christiaan Bert s lijeve strane. U 41. minuti utakmice igrač ekipe boldfantaster Sören Lörrach je teatralno pao na samom rubu šesnaesterca, a sudac je odlučio da zaslužuje žuti karton zbog simuliranja. Nakon što je Yegor Kozin iz čista mira pokupio suparničkog igrača točno ispred pomoćnog suca, glavni sudac je dao tom igraču ekipe Jucka crveni karton bez puno razmišljanja. Torbjörn Magnusson zamalo je glavom postigao novi pogodak za ekipu boldfantaster, no gostujući vratar njegov je udarac skrenuo u korner. 1 - 0 je rezultat na kraju prvog poluvremena. Sastav boldfantaster je dominirao utakmicom, konačan posjed lopte u ovih 45 minuta bio je 78 posto.

Nekoliko brzih i uspješnih poteza zaključenih udarcem s ruba šesnaesterca mogli su u 66. minuti završiti još jednim pogotkom za boldfantaster, no Calvino Guzmán je spektakularno obranio. Nakon nekoliko očitih povlačenja za dres, igrač ekipe Jucka Anders Hansson je zaradio žuti karton. Calvino Guzmán je fantastično obranio topovski udarac u 81. minuti i time zadržao goste u igri. Udarac je izveo Mujo Ljevak s lijeve strane. Nakon što je Djim van Hoften iz čista mira pokupio suparničkog igrača točno ispred pomoćnog suca, glavni sudac je dao tom igraču ekipe Jucka crveni karton bez puno razmišljanja. Frano Krizmanić je skoro pokupio korner zastavicu u 87. minuti kada je uputio savršenu loptu u sredinu, koju Torbjörn Magnusson nije mogao promašiti niti da je htio. 2 - 0. Igrala se 87. minuta utakmice kada je Mujo Ljevak iz kluba boldfantaster pretrčao gostujuću obranu koja je mogla samo nemoćno gledati kako pogađa za 3 - 0. Atraktivnost utakmice bi mogla pasti pošto se trener kluba boldfantaster odlučio na branjenje vodstva i vrebanje prilika iz protivničkih pogrešaka. Nakon što je Leo Svenningsen iz čista mira pokupio suparničkog igrača točno ispred pomoćnog suca, glavni sudac je dao tom igraču ekipe Jucka crveni karton bez puno razmišljanja. Calvino Guzmán je fantastično obranio topovski udarac u 90. minuti i time zadržao goste u igri. Udarac je izveo Torbjörn Magnusson s lijeve strane. Anders Hansson je zbog nesportskog ponašanja dobio drugi žuti karton na utakmici, pa je ekipa Jucka morala završiti utakmicu s igračem manje. U 90. minuti utakmice igrač ekipe boldfantaster Sören Lörrach je isključen nakon drugog žutog kartona na utakmici. Momčad boldfantaster je držala loptu u svome posjedu čak 96 posto poluvremena.

Najbolji igrač u momčadi boldfantaster nedvojbeno je bio Matteo Siragusa. Nažalost, Mujo Ljevak se danas baš i nije iskazao. Bio je najlošiji u svojoj momčadi. Najbolji igrač u momčadi Jucka nedvojbeno je bio Franco Paolasso. Nažalost, Peter Molskär se danas baš i nije iskazao. Bio je najlošiji u svojoj momčadi. Susret je završio rezultatom 3 - 0.





SAŽETAK:

1-0 Matteo Siragusa (36)
2-0 Torbjörn Magnusson (87)
3-0 Mujo Ljevak (87)

(žuti karton) Sören Lörrach (41)
(crveni karton) Yegor Kozin (41)
(žuti karton) Anders Hansson (79)
(crveni karton) Djim van Hoften (87)
(crveni karton) Leo Svenningsen (87)
(crveni karton) Anders Hansson (90)
(crveni kartonSören Lörrach (90)


POSJED LOPTE
78% 22%
96% 4%

OCJENE

Voldbejrgs boldfantaster
Ocjene igrača i postava tima
Stav igrača : (Sakriveno)
Taktika: Standardna
Ocjena taktike: (bez taktike)

Veza: slab (visok)
Desna obrana: očajan (vrlo visok)
Srednja obrana: slab (visok)
Lijeva obrana: slab (nizak)
Desni napad: očajan (vrlo visok)
Središnji napad: loš (visok)
Lijevi napad: slab (nizak)


Jucka P7
Ocjene igrača i postava tima
Stav igrača : (Sakriveno)
Taktika: Standardna
Ocjena taktike: (bez taktike)

Veza: očajan (nizak)
Desna obrana: loš (vrlo visok)
Srednja obrana: loš (vrlo visok)
Lijeva obrana: slab (nizak)
Desni napad: loš (nizak)
Središnji napad: loš (nizak)
Lijevi napad: loš (visok)





Post je objavljen 04.09.2005. u 12:15 sati.