Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krvava666meri

Marketing

NEEEEEEEE...ŠKOLA

Ne znam za vas ali ja se osjećam kao da je jučer završila škola. Ko da se ovih 2 i pol mjeseca ljetnih praznika nije ni dogodilo. Ja ne želim u školu!!!! Nisam još spremna,nisam dovoljno uživala niti se dovoljno naizlazila ni ništa.A škola je sutra ljudi. SUTRA!!! Buhuhua...šmrc...NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

Dobro dosta tuljenja, moram misliti pozitivno. Vjerojatno bih cijeli današnji dan bila u depresiji zbog škole no moj dragi braco me nasmijao do suza.Naime, onako mu je pala na pamet ideja da se približi ženskog spolu tako da se poistovjeti s njima, preuzimajući njihove higijenske navike. U ovom slučaju to je bilo čupanje obrva. Pošto je pametno zaključio kako je to vrlo bolan i dugotrajan proces uz pincetu, odlučio se na manje bistru no mnogo efikasniju metodu; britvicu!!! I tako si je jadnik zabunom obrijao pola desne obrve.hahahahahahahahahaha...

Ne fakat, malo se brinem za njega.Ovo ljeto si je bio stavio plave pramenove na 2 mm kosice i zatim me je usrdno zamolio da mu nokte namažem s crnim lakom.onda je još i zanovijetao da sam stavila samo jedan sloj laka umjesto dva. sjećam se još i da me je prije 3 godine zamolio da mu zalijepim umjetni nokat na srednjak što sam i učinila no onda je problem bio sljedeći; kako li ga skinuti? jedini način je bilo otkinuti ga no burazu je to bilo vrlo bolno pa se je jadnik od muke rasplakao.

Majka je došla doma i on joj je u suzama počeo pokazivati srednjak sa zakeljenim umjetnim noktom od 8 cm duljine.Majka i ja sam se valjale po podu od smijeha dok je jadnik neutješno plakao.

Anyway, ovo je bila samo jedna od mnogih eskapada mojeg brata koji je ili latentni peder ili latentni metroseksualac.

I tako, uživam u posljednjim trenucima prije početka škole...u kazni.Ljudi, pošto se ja ne zabavljam,nadam se da se barem vi nekako provodite.Velika pusa, uživajte dok možete




Post je objavljen 04.09.2005. u 01:07 sati.