Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bordeaux

Marketing

Zablude + humor = ljeto 2005.

Danas sam skužila da sam gotovo dva dana živjela u zabludi. Ja NISAM prehlađena (iako tako izgledam i tako se osjećam, uza sve popratne manifestacije). Ja SAM alergična. Na koga ili što, ne znam. Jedino znam da sam alergična, jerbo kad sam u svojoj rezidenciji imam začepljen nos, kišem, suze mi oči. A kad odem u druge dijelove naše vile, odmah sve te popratne manifestacije nestaju. Nervozna sam svugdje. Jednako.
Slika kroz prozor je jasna: šuma, šuma i samo šuma. Pa tko ne bi bio alergičan?! Komotno je ovako na šumu svalit krivnju. Možda sam alergična na nešto/NEKOG drugo(g)...ma nema veze.

Eto, sad kad sam utvrdila svoju pravu dijagnozu, možemo dalje.
Danas sam bila vrijedna. Haha, da... Ma jeeeesam. Odvozila sam 20 kilometara biciklom. Sobnom. Uz humorističnu seriju na RTL-u. Odnosno dvije: Lud za tobom i Kako su me oženili. Nekako se više uspijem poistovjetiti s ovom drugom. A vjerojatno bi i moj dečko u toj seriji pronašao sebe. Neću reći u kojem liku. Nije ni bitno, jer svi su tamo brižni, svatko na svoj način i sa svojom ženom. Ili njenom obitelji...
Šmrc šmrc...aaaaaapćiha! Istina!

Ljeto je i danas odabralo neku drugu destinaciju i zaobišlo našu Rijeku. Poslalo je samo svoju ružnu sestru Sparinu. Za poludit je. Nema zraka.Makar kod mene. Ali zato ima raznih alergena. O, da...
Vani je nekako oblačno, bezvezno. Vrijeme je ni v rit ni mimo.
A možda i bolje da je. Ipak je ovo moj predzadnji dan godišnjeg. A kad smo u takvoj situaciji svima nam je nekako draže da se vrijeme pokvari. Jedini je problem to što se meni ove godine pokvario zadnji MJESEC godišnjeg, a ne samo zadnji vikend ili dan. Zadnji mjesec??? Da, da...mi u prosvjeti imamo DVA mjeseca odmora. Niste valjda ljubomorni?
Šmrc šmrc...aaaaaapćiha! Istina!



Post je objavljen 03.09.2005. u 17:10 sati.