Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/htklubzrinjski1905

Marketing

Tona povreda (12980909)

VfB Haste 03 - Villigst Nuggets 0 - 1





Pogledajte utakmicu: HT Live
Datum: 07.02.2004. u 18:00
MatchID: 12980909
Stadion: VfB Haste 03 Arena
Gledatelja: 7942


Vruć i sparan dan na stadionu 'VfB Haste 03 Arena' je primamio 7942 gledatelja na današnju utakmicu. Trener kluba Haste izabrao je stratešku 4-4-2 formaciju. Na teren su istrčali: Lang - Steyrer, Dufter, Mackenbach, Hava - Druckenthaner, Ngulube, Dielacher, Nölle - Kardorff, Wiby.

Taktika kluba Villigst temeljila se na zanimljivoj 3-5-2 kombinaciji. Prvotimci su: Hildebrand - Thöni, Rensing, Schrey - Wicki, Bissieux, Mather, Bjerre, Marthinussen - Rossow, Posthof.

Nekoliko igrača je izgledalo nepouzdano po ovako toplom vremenu, jer ih je Klaus Druckenthaner neprestano prolazio koristeći svoju pamet i spretnost. Igrač ekipe Villigst Robert Posthof mogao je dovesti goste u vodstvo u 16. minuti nakon dobre duboke lopte, ali je Andreas Lang bio brz kao munja i zgrabio mu loptu ispred nosa. U 20. minuti Max Johannes Rossow mora napustiti igralište zbog lakše ozljede koljena. U igru ulazi Claus Hecker. Igrač kluba Villigst Georges Bissieux je odšepao izvan terena u 24. minuti igre zbog jakog udarca u cjevanicu i nije mogao nastaviti. Njegova zamjena je Theo Hartmeyer. Ekipa Haste je u želji za vodstvom napala po desnoj strani, na povratnu loptu naletio je Marvin Stefan Dielacher i ostao sam pred vratarom Ferdinand Hildebrand-om koji se odlično snašao i blokirao udarac na vrijeme. Rocco Schrey iz kluba Villigst je odbio napustiti igru nakon ozljede u 28. minuti igre. Nakon dobrog poteza u sredini napada Sigmund Kardorff je zamalo doveo domaćine u vodstvo u 36. minuti. Ipak, završni udarac nije bio precizan. Igrač ekipe Villigst Otto Bjerre napravio je oštar prekršaj nakon čega mu je sudac pokazao žuti karton. Igrač kluba Villigst Artur Wicki je odšepao izvan terena u 40. minuti igre zbog jakog udarca u cjevanicu i nije mogao nastaviti. Njegova zamjena je Krister Carlsson. 0 - 0 je rezultat prvoga poluvremena. Momčad Haste je držala loptu u svome posjedu čak 52 posto poluvremena.

Nekoliko brzih izmjena mjesta i hitrih dodavanja po lijevoj strani terena u 49. minuti su ostavili dovoljno prostora da Claus Hecker iz kluba Villigst uputi precizan udarac u protivnička vrata. 0 - 1 za goste. U 53. minuti utakmice igrač ekipe Villigst Gerd-Uwe Thöni je teatralno pao na samom rubu šesnaesterca, a sudac je odlučio da zaslužuje žuti karton zbog simuliranja. Klub Villigst je bio prisiljen napraviti izmjenu u 61. minuti. Stian Marthinussen je odšepao izvan igrališta, a kao zamjena ušao je Maurice Tran. Klub Villigst je bio prisiljen napraviti izmjenu u 66. minuti. Dominik Rensing je odšepao izvan igrališta, a kao zamjena ušao je Frank Hasenberg. Sigmund Kardorff iz kluba Haste podmetnuo je glavu pod loptu ubačenu sa desnog boka u 68. minuti ali nije pogodio vrata. Vrhunski udarac na vrata izveo je Sigmund Kardorff u 80. minuti iz daljine u izglednoj poziciji ali netko od obrambenih igrača je uspio podmetnuti nogu i skrenuti je izvan igrališta. U 80. minuti igrač ekipe Haste Korkmaz Hava dobio je žuti karton zbog neopreznog uklizavanja s dvije noge. Frank Hasenberg, igrač kluba Villigst, mora napustiti teren, a nema nitko tko bi ga zamijenio. Momčad Haste je držala loptu u svome posjedu čak 55 posto poluvremena.

Najbolji igrač kluba Haste u ovoj utakmici bio je Klaus Druckenthaner. Jörg Nölle odigrao je ispod razine ostatka momčadi. Najbolji igrač u momčadi Villigst nedvojbeno je bio Rudie Mather. Maurice Tran je bio najslabija karika svoje momčadi u današnjoj utakmici. Susret je završio rezultatom 0 - 1.





SAŽETAK:

0-1 Claus Hecker (49)

(zuti karton) Otto Bjerre (37)
(zuti karton) Gerd-Uwe Thöni (53)
(zuti karton) Korkmaz Hava (80)


POSJED LOPTE
52% 48%
55% 45%

OCJENE

VfB Haste 03
Ocjene igrača i postava tima
Stav igrača : (Sakriveno)
Taktika: Standardna
Ocjena taktike: (bez taktike)

Veza: očajan (vrlo visok)
Desna obrana: slab (vrlo nizak)
Srednja obrana: nedovoljan (vrlo nizak)
Lijeva obrana: loš (vrlo visok)
Desni napad: slab (vrlo nizak)
Središnji napad: loš (vrlo visok)
Lijevi napad: loš (nizak)


Villigst Nuggets
Ocjene igrača i postava tima
Stav igrača : (Sakriveno)
Taktika: Standardna
Ocjena taktike: (bez taktike)

Veza: očajan (vrlo visok)
Desna obrana: prolazan (visok)
Srednja obrana: dobar (vrlo nizak)
Lijeva obrana: nedovoljan (nizak)
Desni napad: loš (vrlo visok)
Središnji napad: slab (nizak)
Lijevi napad: loš (visok)





Post je objavljen 02.09.2005. u 20:43 sati.