Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littlefreckle

Marketing

:( Zadnji trzaji :)

Image Hosted by ImageShack.us
Ne mogu vjerovati.Već je 9. mjesec.Mjesec koji mi se nikada nije nešto posebno sviđao.Jedan od razloga,možda i najveći,je škola.Muči me sama pomisao da ću u ovo vrijeme,za 7 dana truliti u istoj klupi,slušati iste monotone glasove ili još gore,paradirati na tjelesnom,na bazenu.Pitam se pitam,tko će me natjerati na bilo kakvu aktivnost nakon više od 2 mjeseca štrajkanja.Što je najgore,još malo počinje i bablje ljeto,ubojiti nastavak pravog.I sad ti idi u školu i koncentriraj se na nju dok sunce sja sve u šesnaest,žljezde se prekomjereno luče,a glava samo što ne otpadne s vrata...

Uvijek su mi ta prva 2 mjeseca bila ubitačna.Učenje mi nije ni na kraju pameti.Ne odbijam niti jedan poziv na kavu,šetnju,sve samo da nisam doma,pred tim suhoparnim,iscrpljujućim knjižurinama.A o vremenu da ne pričam!Malo toplo,malo hladno za po*izdit.Mrzim to promjenjivo vrijeme,razdoblja kada je i sam ormar zbunjen koje je godišnje doba u tijeku.
Ili jedno ili drugo,premda više naginjem prema toplim,mekanim đemperima,dolčevitama...
Da,zimski sam tip.Nema mi ničeg boljeg (i slađeg!) od debelih,napumpanih bundi,kapica,šalova,rukavica...ahhh...savršenstvo!
Poznata je konstatacija da su ljudi ljepši ljeti (tamna put,razgolićenost...),no kod mene je to obratno,kao i većina stvari,uostalom.Nema mi ničeg ljepšeg od promrzlog lica i crvenog nosića...Eh ti Slovački korijeni! ;) I zima mi je najbolje godišnje doba za ljubav.Jeftinije grijanje od toga ne postoji,to sigurno. ;)

E,sad sam već daleko otišla.Svrha cijelog ovog posta (zapravo samo uvodne rečenice) je da vam poželim dobar i nezaboravan provod ovog vikenda,zadnjeg ovog ljeta.Znam,ljeto još ne predaje kapitulaciju jeseni po kalendaru,no mislim da ćemo se složiti da ljeto i škola nisu baš najbolji primjer proporcionalnosti,zar ne?




Post je objavljen 02.09.2005. u 17:05 sati.