Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spaceoddity

Marketing

JEL POTREBAN NASLOV? Ok, nek bude: I`m baaaaaaaaack!!!!!!!!

Ne, ne...nisam ja zaboravila na moj blogic, moju hranu za dusu...hm...nije me bilo jaaaaaaaaaako dugo.
Eto mene u zg, ljeto proslo...bilo je ok.
Dragi mi je svecano, prvi put bio u mojoj rodnoj grudi i na teritoriju svoje potencijalne punice-hehehee, koji gust, sad napokon zna kako je to-buduci da sam ja torturu upoznavanja uze i sire obitelji vec odavno apsolvirala :-)
Bijah cak i u Crikvenici par dana, i bilo je lijepo (sve osim vremena, dakako)!
Druga polovica ljeta bijase posvecena mom vjecnom studiranju-da se pohvalim, jos 2 ispita do kraja.
I nekako mi palo na pamet:"Hey, pa ovo je zadnje ljeto da cu ucit za neki ispit,yeeeeeeeeeeee!"
Naravno, sljedece ljeto cu vjerojatno radit dvokratno kod nekog budze-odvjetnika dok on bude hladio papke na nasem plavom jadranu i sire:-)...al nema veze, bar cu bit, kako moja prija kaze, svoja zena.
Zao mi sto sam zapustila blog,ali onaj komp kod mojih staraca je KOMAAAAAAAAAAAAAAA, star ko Biblija, prodje me volja za icim...al dragi ima zato dsl pa sve ide glatko:-)
Uglavnom, istopila mi se placa od TG-party-a, bilo je i vrijeme, svi bili zadovoljni mojim trudom i radom.
Sad lagano trebam sredjivat diplomski...i ako dragi Bog da, mogla bih sve okoncati krajem ove godine.
Moram samo reci da se nekako blesavo osjecam, ko da ulazim u neki novi pubertet, samo bih izlazila i izlazila, radi neki crv u meni...ne mogu stati u kuci...mozda jer ima nesto sunca u ovom zg,a meni fali d-vitamina.
Samo mala crtica od danas, kako sam se u sibeniku navikla na lagani tempo kretanja, sad sam opet u fazi privikavanja na tramvaje po vrucini....e danas sam htjela iz vlastite koze izletiti.
Mrzim kad se istusiram, namirisem svim i svacim, a onda udjem u tram i ovije me oblak ljudskog znoja i nepranja-jel to neki opsesivno-kompulzivni poremecaj, imam problema s tolerancijom? Ko je iz zg-zna da nemam.
Danas se neki dida naslonio na mene, 3 babe su me izgurale sa stange(bit ce ex striptizete), pa sam lovila onaj mali komadic zeljeznog naslona da se ne strmopizdim na nekog.
Onda je dosao cova sa kosuljom od par tjedana nosenja, s 2m visine, ispruzio ruku iznad moje glave-naslonivsi je, dakako na moju glavu, kako bi zgrabio onu najvisu stangu, i naravno da je njegov "miomirisni pazuh" nasao mjesto pod mojim nosom...zeludac mi se preokrenuo-doslovno-toliko o gentlemanima...i tako od makimirske do trga-veselo. Znoj je kapao sa mene, uskoro se izgubio onaj moj najdrazi parfem...oblak smrada pratio me sve do faxa ko neka ukleta sjena...sad sam se sjetila da u dm-a kupim one vlazne dezinfekcijske maramice...
Idem ja sad malo surfati :-)

Post je objavljen 02.09.2005. u 13:20 sati.