Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bordeaux

Marketing

Nazdravlje!

Kišem otkad sam otvorila oči. Nos mi cijedi. Aaaaaliiiii....grlo me manje boli. :o
Daklem, petak je. Rekla bi ona Radeljakova udavača dan za metak.
A metaka nigdje. Moj pištolj radi cijeli dan, što službeno što neslužbeno. Danas mame nema pa ja moram skuhat ručak a ne znam što bih stavila u padelu. U takvim slučajevima obično jedemo paštu. Viva l'Italia! Ako netko ima neki pametniji prijedlog, samo neka mi javi. Može i za sutra, kad mame opet nema.

Dan je ovdje sunčan, reklo bi se ljetnji. Prijateljica me zove na kupanje, a ja opravicu u dva dijela zvanu kupaći kostim odavno spremila. Točnije, prije nekih dvadesetak dana kad su počele one dosadne kiše. Izgleda da su nas i ove godine Rusi zeznuli, po onoj Čorbinoj zajebali Rusi klimu, mjesto ljeta šalju zimu. Aj dobro, nije zima nego jesen. Ali uglavnom od ovog ljeta nismo imali ni "lj". A u ponedjeljak počinje škola. Bit će divno ako se ostvari prognoza toplog rujna! Pravi užitak biti u razredu na 30 stepeni. Ovi moji se teško pokreću i na 10 stupnjeva... Ravnateljica nam nije kupila ni zastore u učionicama, a kamoli kakav klima uređaj, makar prenosni. I sogni son desideri, kaže Mary Poppins.
Zapravo i bolje. Klima uređaji nisu baš nešto zdravi (to se ja tješim jer ga nemam ni doma ni na poslu a bogami ni u autu). Samo se prehladiš.

Sve se vrti u krug. Počela sam s prehladom, završavam s prehladom. Nazdravlje!


Post je objavljen 02.09.2005. u 09:14 sati.