Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Who's that girl u Motorola reklami

U Shepperton studiju ovih se dana snimala reklama za novu Motorolu Moto Rokr. Glavnu ulogu u ovoj reklami zauzima naravno... Madonna(fotka sa snimanja, desno)!

Scenarij reklame:
Srednji istok, seoska planinska pustoš, govornica. Na telefonu razgovara tinejdžer sa svojom djevojkom, govori stranim jezikom, te sve što on govori je prevedeno. Madonna dolazi i ulazi u telefonsku govornicu, stavlja mu ruku na obraz i poljubi ga, i pita ga: Who's that girl? Tada se čuje glas djevojke sa druge strane žice, koja vrišti: Who's that girl?!!!
U pozadini počinje instrumentala Madonnine pjesme Hung Up, kako ostali počinju ulaziti u govornicu. Ulaze Beethoven i Jimi Hendrix, zatim zvijezde kao što su: Little Richard, Bootsy Collins, Lil' John, The White Stripes, Sleater-Kinney, Sum 41, Mya, Pussycat Dolls, Billie Joe (iz grupe Green Day). Taman kad pomislimo da više niko ne može ući, dolazi Biggie Smalls... i na ekranu se prikazuje Madonnino lice slijepljeno za staklo i vrišti: Biggie...NEEEE! Sve zvijezde u govornici nestaju i pretvaraju se u Motorolu Moto Rokr u ruci tinejdžera.



Post je objavljen 01.09.2005. u 23:58 sati.