Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunnyboi

Marketing

ljetna stanka

Nadam se da mi ne zamjerate na mojoj ovogodišnjoj ljetnoj stanci zbog koje sam se malo odvojio od bloganja i od interneta uopće (iako je to teško za povjerovat). No i ja sam mora malo pustit virtualni svijet k vragu i prepustit se blagodatima mora. Čak ni ja nisam mogao odoliti da idem svaki dan na more jer živim u Puli i to je normalno, a usto sam morao malo pažnje posvetiti vaterpolu, pa je sve završilo kako je završilo. No to sad nije važno jer smo se svi lijepo nakupali i nauživali te evo krećemo u novu školsku godinu koja svima predstavlja problem: roditeljima jer moraju trošit brda para na knjige te sadjeci jer se moraju vratiti u školske klupe. Ali svi to pokušavamo zaboraviti ovih nekoliko dana i nastojimo uživati dok možemo. No vratimo se mi na ljeto. Ove godine ljeto je bilo čudno s obzirom da je malo padala kiša malo pržilo sunce, a promjene između ta dva vremena su se događale u roku od 12 sati, što je mnogim turistima pomrsilo planove, a oni koji su htjeli ići ipak na more mogli su slijediti moj primjer i spavati do nekih 2 popodne jer je tada najčešće prestajala kiša i dolazilo sunce te se tada moglo ići na more.
A za one koji žive u unutrašnjosti i nisu htjeli odvojiti nešto novca da s obitelji odu na godišnji jer su igrali WoW (za neupućene: World of Warcraft) ili su novac i vrijeme trošili na neki drugi način njih mogu samo žaliti i dati neke slike da vide što propuštaju:
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.uspa da čujemo koga ovo podsjeća na tsunami, uragan ili ko znašta pesimisti jedni vječni
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 04.09.2005. u 15:07 sati.