Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Do kad ćemo čekati izlazak DVD-a...?

Madonnina nova menadžerica Angela Becker je izjavila da će dokumentarac "I'm Going To Tell You A Secret" sa Re-Invention turneje biti spreman za tržište krajem godine. "Kao i sve što radi, mogu vam reći da je jako inspirativan, te da sam veoma uzbuđena što će svijet imati priliku da vidi ovaj dokumentarac. Jednostavno je predivan." Na pitanje kada će biti izdat DVD Re-Invention turneje odgovorila je da se ove godine to neće desiti, jer je Madonna uložila dosta koncentracije i napora u ovaj dokumentarac. "Ne znači da se nikad neće izdati, ali se za sada još ne zna."

Na turneji Re-Invention prošle godine, Madonna je zaradila više od bilo kojeg drugog glazbenika, a procjenjuje se da je za vrijeme "Re-Invention" turneje obogatila svoj ionako veliki bankovni račun oko 65 miliona funti.
Kako je objavio "Billboard Boxscore", pjevačica koja se proslavila, između ostalog, i pjesmom o tome kako je ona materijalistička djevojka, prodala je sve karte za ukupno 56 koncerata, a u prosjeku je po nastupu zaradila oko 1,2 miliona funti.
Pop zvijezda svoju "Re-Invention" turneju nazvala je najboljom i najkreativnijom u svojoj karijeri, jer je u jedan koncert mogla staviti sve ono što ona voli: glazbu, film i ples.


Post je objavljen 31.08.2005. u 23:59 sati.