Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anarhijaweekly

Marketing

karmela vukov-colić; odlična za obiteljske emisije!!!

Masturbiranje LET-a 3 je stvarno "pička" naspram masovne ševe nekih "obiteljskih" likova (voditeljica) Hrvatske televizije. Karmela Vukov-Colić tako je već drugi put trudna s muškarcem s kojim nije u vezi, što ovaj put ne bi bila nikakva vijest (pa ni trač) da isti otac (Tomislav Ivković, član stožera hrvatske nogometne reprezentacije) nije u istom periodu (razmak nekoliko tjedana) napravio još jedno dijete, i to voditeljici Tihani Zrnić (s kojom je btw u vezi - kao). Zapravo, ni to sve skupa nije čudno, a niti vijest, ako se ne uzme u obzir da npr. Karmela Vukov-Colić koja vodi emisije tipa Dobro jutro Hrvatska za većinu kućanica, umirovljenica i ostalih koji si mogu priuštiti prijepodnevno gledanje tv-a, slovi za totalno strejtersku facu, oličenje katoličanstva, bogobojaznosti i ćudoređa. Osim toga, u svojoj su raskalašenosti napravili djecu, koja će tražiti oca DNK analizama, jer im vjerojatno niti mame nisu 100% sigurne da li je mogući tata jedino Ivić.
Hrvatskom licemjerstvu opet nema premca, jer, ako se sjećate voditelj Petar Vlahov prije nekoliko je godina najuren s HRT-a zbog FRIZURE!!!!; našao je kruh hvala bogu na konkurentskoj NOVA televiziji, a HRT npr. zabranjuje i erotske filmove.
Naivan kakav jesam još ću se iznenaditi kada na otvaranju nove zgrade Hrvatske biskupske konferencije bude pjevala Severina, dok će voditelj programa vjerojatno biti don Anđelko Kaćunko - ANGELO, a koji će se za tu prigodu dovesti u novom Mercedesu c-klase - poklonu obožavatelja.

Post je objavljen 31.08.2005. u 12:06 sati.