Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubnipaprezivi2

Marketing

Zemlja snova....

*1) u nekoj zemlji snova, s kim biste željeli ''biti''..??
(ne mislim na vezu, mislim na ''passion, turn on, sex''...)

da malo objasnim... ne pitam ime i prezime osobe (hej, nije mi blog dovoljno velik za vaše liste! hehe) već na rasu, kulturu, sub-kulturu, što god.. možda netko mašta da bude sa nekim istetoviranim bikerom, netko sa eskimom.. šta ja znam..

*2) kakva su Vam iskustva inaće sa ''drugačijim'' (rasa.. itd..) ljudima (od nas uskoumnih ''hrvata''.. hehe.. ups!)? (VEZA, KISS.. SEX..)

3) dopunsko pitanje.. nije obvezno... ali..Kakve u Vaše statistike? (tj zaključci na temelju ''uzoraka''.. )

IDEM JA ODGOVORIT VAMA...

1) voljela bih bit.. da mogu birat... s Indijancem... užasno su mi sexy... ima ih pre-lijepih... ono ''pravi'' muškarc.... u kontaktu sa prirodom i Duhom, spiritualan.. duga kosa tamn, sjajna.. prekrasna koža.. čvrsta guza, kaubojke... motor.. mmmmmm.....STOP!

2) MOJA ISKUSTVA S ''DRUGAČIJIMA''....ja sam osobno imala... 7 ''veza''.. 0 brijača.. (hehehe.. post 04/07) i od toga je bio jedan kosih plavih okica (japanac! a-ca!) i jedan ono.... arap... hehehe... (prije7 godina!).. iz Omana... valjda su to arapi.. hehehe... to je na dnu ispod saudske arabije.. a je.. arabija.. arap.. valjda je.. nisam previše o tome razmišljala.. i nism baš bogata općom kulturom.. hehe... eto to su ''drugačiji''...a sve ostalo mali bijeli.. njih 5 komada..

3) STATISTIKE... niti jedan plavi.. svi sa dugom ili dužom kosom... svi rockeri/alternativci.. osim jednog elektronskog čovjeka.. a da, i kosooki Ken (a nemojte se smijat imenu! hehehe kad je stajao ispred mene, ime je bila zadnja stvar na koju sam mislila..=))) je breaker.. i jedino on nije imao kosu nego dredse.. koje ne volim.. samo 3 sa smeđim očima.. 3 sa nijansama plave.. arap (Aziz in short.. hehe.. ima 5 imena.. i think) sa zelenim okama.. al ono ZELENIM... i to je to.. statiskika ukratko..

how 'bout you?

p.s. pitam jer sam gledala''bar'' i onog Kela... ne znam, ja ne vidim apsolutno ništa u njemu.. max mi je odbojan... a curice se ljepe za njega ko lude, zato jer je ''egzotičan''.... ma, egzotičan my ass... nije mi uopče ''hot''...


Post je objavljen 29.08.2005. u 23:16 sati.