Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

zadnji dan, malo kasnije

malo kasnim, znam, ali zadnjih tjedan dana nisam bas nista radila. a sad je vrijeme da se vratim svemu. zadnji dan sam provela s b. obavili smo zadnji shopping, jos malo slikali campus i spremali se. imali smo toliko prtljage...dijelili smo taxi do aerodroma, sto je bio bonus. nakon sat vremena sam se napokon checkirala i nasli smo se na stanici za podzemnu. bili smo malo u gradu. zapravo, samo smo isli na rucak. u vijetnamski restoran. bilo je dobro. jako dobro. hrana naravno. ali i druzenje s njim:) nedostaje mi. i tad je dosao i trenutak rastanka. otisla sam s njim na njegov terminal i on je odmah morao ici:( i zagrli me...aaaah.

a ja sam imala jos par sati do svog leta. hung out @ the airport. fun. jeah. u avionu bas i nisam spavala. spavala sam noc prije pa nisam bila jako umorna. ali nije se cinilo tako dugo. zapravo i nije bilo. nekih 7 sati. a onda jos 2 sata iz munchena. dodem ja tako u zagreb, a tu kisa. super. to je prvi put otkako ja idem u ameriku da je padala kisa kad sam dosla doma. nevazno, ali vrijeme je fakat bilo koma. i od tada ne radim nista. cijelo vrijeme sam umorna. pospana, iako spavam po 10 sati svaku noc. par puta sam bila vani s curama. a. je sad u garesnici, a ja i n. veceras najvjerojatnije idemo u kino.

i vidjela sam ga opet. nakon dva mjeseca. i nista se nije promijenilo. sto se mojih osjecaja tice. on se osisao. nekako vojnicki. zanimljivo, rekao je da se vise nece sisati. ali tko bi ga znao. ali jos uvijek mi je tako prokleto zgodan. a znam da je kreten. i svi mi to govore, ali ja nikako da se opametim. i need a distraction. soon

Post je objavljen 28.08.2005. u 14:59 sati.