Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Kad se more uroti protiv poznatog hercegovačkog moreplovca

Čitajući „Jutarnji list“ za oko mi je zapeo članak o jahti Milana Lučića (Severinin jebač iz pornića) koja je u petak oko 13:30 potopila drveni brod „Dioklecijan“ i oštetila brod „Liru“ usidrene u luci u Postirama na otoku Braču. Prema navodima očevidaca jahta je neko vrijeme stajala s upaljenim(!) motorom na sred uvale. Na donjoj palubi bila je starija ekipa, a onda se, prema riječima očevidaca, jedno dijete popelo na gornju palubu i čeprkalo po komandama jahte. Jahta je odjednom naglo krenula u rikverc, zabila se u brodove „Dioklacijan“ kojeg je i potopila i u brod „Liru“ kojeg je samo oštetila.

Policijski zapisnik kaže da su valovi poljuljali jahtu Milana Lučića te ju odbacili na brodove.

Bit će da su to bili do sad neki neviđeni valovi (u uvali!) kad su uspjeli odbacit jahtu sa sredine uvale skroz do rive i to tako brzo da se nitko nije snašao (od svih ljudi na jahti) da bi pokrenuo jahtu i tako spriječio sudar. Stvarno nije lako biti hercegovački tajkun kad se protiv tebe uroti majka priroda.

Šalu na stranu, očito je da nitko nije imao hrabrosti ili želje oduzeti Milanu Lučiću dozvolu za upravljanje plovilima, pa se pristupilo „friziranju“ zapisnika, jer naprosto je nevjerojatno da je od tih „velikih valova“ samo jahta Milana Lučića nekontrolirano razbijala po uvali. Pa bilo bi još bar desetak drugih oštećenih brodica da se radilo o takvim valovima koji su bili toliko snažni da odbace jahtu sa sredine uvale skroz do rive.

Post je objavljen 28.08.2005. u 13:48 sati.