Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apstinent

Marketing

Korak po korak

O čemu će mladenka nego o vjenčanju... Našli smo za njega savršeno odijelo po mjeri - butique Geto u Tuškanac prolazu. Nema standardnih brojeva, sve se radi po mjeri. Vlasnik ide na kompletan look, što znači sređivanje od glave do pete. Boja je ista kao od moje vjenčanice, kragna je ruska, a izbor košulja i kravata je savršen. Sve što smo kasnije vidjeli činilo se skromno u odnosu na ovo. Bit će jako lijepi mladoženja... :))) Da, to ima svoju cijenu koja će biti oko 4000 kn, ali zaista se isplati.

Izabrali smo i burme - kombinacija bijelog i žutog zlata. Istovremeno su i jednostavne, ali i posebne. U okvirima su očekivane cijene - 1500 kn obje.

Prijateljica me odvela u kupovinu njezinog vjenčanog poklona - komplet donjeg rublja... Korzet sa podvezicama, a ostalo da ne govorim... wooooow! :)))))

Odabrala sam prekrasne klasične cipele - petica oko 4-5 cm, boja vjenčanice (šampanj), vrh odrezan pri kraju, udobne... 700 kn. Još samo moram dati da mi se zalijepi guma da ne otresem po stepenicama. :)))

Glazba - rock band našeg prijatelja, sviraju gotovo žmirečki. Repertoar će se svesti na rock klasike, a za iza ponoći možda i nešto žustrije. Kompletan band - 850 eura (toliko koštaju dueti).

Ne znamo ni približno koliko će koštati restoran, cvijeće za crkvu i auto i sl. To je sve preko prijatelja-prijateljevih-prijatelja-i-prijatelja-osobno tako da će cijene u odnosu na Zagreb biti daleko manje. Ali bit će po našem ukusu - prekrasan prostor, puno zelenila, švedski stol... Za sada sve zvuči sjajno i tome se moramo nadati...

Za drugu bračnu noć (jer prva će biti jutro :)) nam je rezerviran najbolji apartman u hotelu moje buduće svekrve - ima čak i jacuzzi... :)

A ja? Lagano me drma odbrojavanje, posao mi skraćuje muke tako da mi vrijeme brže ide... Ostaje mi samo da se prekrižim i napokon učinim i taj korak... Ode moje prezime pa-pa :)))



Post je objavljen 28.08.2005. u 06:44 sati.