Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madworld

Marketing

what the fuck


Bemti mislim da su mi se vještičje sposobnosti počele vraćat.. jučer sam bila u zvuku s majom koji je btw. mrvicu zastrašujuć pošto izgleda kao sala za vjenčanje ali dobro.. i čitavo vrijeme neki jebeni filing u želucu. Izgledale smo ko dvije luđakinje,znala sam da će se nešto dogodit ili možda već je. Ne znam,bilo je totalno čudno. I onda se na ribnjaku srušila krošnja drveta samo od sebe na klupicu na koju sam 10 min prije planirala sjest i napila sam se i rigala od pola limenke pive. Limenke od 0.3 l!.. to je definitivno zabrinjavajuće.kak ću pit kad ne mogu. A nisam sposobna komunicirat s određenim ljudima trijezna.. ne znam možda sam i zato kupila pivu jer je boris trebo doć.. ne znam. Uglavnom čudno se osijećam u zadnje vrijeme i jako mi raspoloženje oscilira.
....bile smo ivka i ja danas s njezinim dragim prijateljima. Dobri su oni dečki, jednog dugo znam i navikneš se na njega,drugi me čini strašno nervoznom pogotovo u kombinaciji s prvim. Utječe jako na ljude zato se trudim bit disancirana,što mi i uspijeva jer većinu vremena šutim. Sjeban je dosta,žao mi ga je, stvarno je dobar. Ali ne znam... radije ignoriram....
ipak idem u močvaru... saznala sam neke zanimljive informacije.. tamo je definitivno uvijek zabavno :).a i bit će dobra muzika. Khm..ko da ću bit unutra :)


Post je objavljen 26.08.2005. u 00:53 sati.