Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Nakon nesreće...

Madonna je potražila spiritualnu pomoć nakon što je na jahanju doživjela nesreću i prilikom pada s konja slomila više kostiju. Za samo 24 sata Madonna je sudjelovala u tri zajedničke molitve u londonskom centru kabbale, među kojima i ponoćnom okupljanju, objavio je list "News of the World" u nedjelju. Madonna se prije nekoliko godina preobratila na kabbalizam, religiozni pravac izveden iz judaizma, koji se pretvorio u pomodnu vjeru među svjetskom prominencijom. Prema informacijama lista, Madonna je poslala zrakoplov po svog spiritualnog savjetnika u Los Angeles, rabina Micheala Berga, kako bi joj pomogao u zdravstvnoj krizi.

List citira izvor iz bliske okoline pop-zvijezde koji kaže: "Madonna se hrabro drži pred svijetom, ali istina je da ima prilično jake bolove. Oduvijek je u cijelosti kontrolirala sve aspekte svog života. Ali ta nesreća na njen 47. rođendan joj je odjednom pokazala da je i ona smrtna."

Prema liječničkoj dijagnozi, kraljica slijedećih nekoliko mjeseci neće moći plesati ni podići ruku iznad ramena, a zbog slomljenih rebara vrlo će teško i pjevati. :(


Post je objavljen 25.08.2005. u 23:59 sati.