Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jelek

Marketing

A možda Greenpeace?

Malo mi je previše;trudila sam se ko luda cijeli život i stekla određena znanja, i naučila neke jezike i završila faks koji sam htjela i sad na kraju radim ovdje gdje mi sva ta znanja uopće ne koriste i ispadam idiot jer sve moram učiti ispočetka i sva ona moja znanja za koja sam se krvavo pomučila idu u vodu, i ne vrijede ništa.
A ovdje je kaos, ovdje je užas, ružan i težak posao uz bezobrazne i isfrustrirane ljude, a s druge strane moram bit sretna i zahvalna da uopće radim, pitam se ima li to smisla, dođe mi da odem u Greenpeace spašavati kitove po svijetu, eto načina da iskoristim svoja znanja i da se bavim nečim korisnim i svrsihodnim.

Imate li neki posao za jednog samozatajnog Geografa sa idealističkim stavom, ljubavi prema prirodi i životinjama, volji da se svijet promijeni na bolje, da se pomogne svima koji trebaju pomoć, sa znanjem tri strana jezika i strasti prema knjigama ?? :))
Imam li šanse ikada raditi nešto u struci, nešto što ima svrhu i smisao, nešto gdje se mogu potpuno dati i osjećati zadovoljno što sam neš napravila!!??

ili da stisnem zube i zaboravim sve?? bah, a evo i ove moje bahate i isfrustrirane šefice koja nemre odlučit na koji način da mi danas stane na glavu :@ (vrišteći smajlić)

Post je objavljen 25.08.2005. u 09:19 sati.