Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojmalidnevnik

Marketing

Utorak 23.08.2005.

Danas mirno buđenje. Oko 11:00. Jedem dolazim sebi i to sve u miru. Sjedam za komp vadim ponudu za klađenje i u miru sastavljam kombinacijski listić za cijeli tjedan. Dolazistara kući i ja krećem u grad u obilazak par prijatelja i uplatit listić. Već sam sponeio ja mislim da sam u subotu uplatio listić i iamo samo 1 promašaj za 936 kuna.

Prvo svraćam kod N na posao da ga vidim šta radi. Oni su se vratili iz svog obilaska Novog Sada i Sombora. I tako malo pročavrljam s njim i odlazim uplatit moj kombinacijski listić. Poslje kladionice svraćam do T po cd za moju staru. Neke starogradske pjesme. Ona to voli a nakon preslušavanja ni meni nisu bile loše. Prvi koji sada zna za moj blog je T i vjerojatno će iz znatiželje proćitat ovaj post pa mu šaljem pozdrav kad to bude čitao ;-) Kod njega sam si našao još 3 cda punih mp3ca i sad to sve pomalo preslušavam dok ovo pišem.

Dolazim doma i odmah gledam utakmicu Tcomcroteama protiv Bayerna a poslje toga na satelitu Betis i Monaco a poslje toga crvenu Zvezdu protiv Petržalke. I ispao Partizan na penale iako su prmašili 14 zicera a petržalka bez prilike tako reć.. Poslje toga gledam drugo poluvrijeme Valencia protiv Hamburga i tako da sam imao nogometno posljepodne i večer.. Sad sam na kompu i pišem ovo pa ću malo učit vjerojatno sada a poslje na tv pa spavanje...


Post je objavljen 24.08.2005. u 00:28 sati.