Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madworld

Marketing


Nakon dva i pol dana apstinencije napokon danas popih kavu. Hvala ivi koja ju je skuhala,iako je mrvicu bila preslaba,no nema veze. :)
Od mog bogaćenja ipak ništa. Neće nas primit jer kao nemamo 18, da sad im je to bitno a do prije dva tjedna su primali bilo koga. Bogatstvo mi izgleda ipak nije suđeno.
Umrli su mi simsi danas :(. Popizdili su i počeli histerično plakat i oponašat majmune pa je smrt došla po njih J. Neću više igrat tu glupu igricu prošlo me.
Gledale smo danas sanju. Rekla je renata dvopek da je vrlo važno imat gard :), GARD?!?.je da ona ga ima malo i previše.e da skoro zaboravih-trebamo i više žena u politici!? Ne znam kakve je to veze imalo s temom,al ajde dobro... :). Ona je definitivno jedna kompatibilna osoba za politiku, doprinijela bi hrvatskom gospodarstvu svojim izvanrednim idejama, poput onog tipa danas na televiziji: samobor je poplavljen,uništeni nasadi, zemljište,kuće, a na upit novinara što vlada misli poduzeti kako bi pomogla ljudima i kako bi se stanje poboljšalo ovaj odgovara: «pa...ovaj..nadajmo se da će kiša prestati».. ja najiskrenije mislim da bi dvopekica to puno sigurnije i s boljim gardom objasnila, još s onim kišobranom iznad glave i dražesnim osmjehom čitava hrvatska nacija bi pala u ekstazu zbog novog političkog vođe...zanimljivo... njoj bi bilo najbolje da se odmah ide za predsjednika kandidirat-potencijal mora da se iskoristi .)
....
danas će mi mučke bit... napokon..vikend je predug za moje psihičko stanje. Cure bi u subotu u močvaru na alternitive rock stars. Možda i odem no nemam filing za socijaliziranje s «i hate myself and want to die « klincima. Dobro ima dobrih ljudi al na tome većina komunicira s podom.. zna bit dosta mrtvo. No uvijek se može ostat ispred i kartat bela :)...ili se napit pa ti bude svejedno s kim si i di si. A sudeći po mom konzumiranju alkohola u poslijednja 2 mjeseca napit ću se od pol pive..a bar mi puno para neće trebat :)
uglavnom.....pozdraf...

(ovo je inače trebalo bit jučer objavljeno ali zbog neočekivanog raspleta situacije nije)


Post je objavljen 23.08.2005. u 21:54 sati.